Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

23e jaarmarkt van Borssele heeft een bomvol programma

23e jaarmarkt van Borssele heeft een bomvol programma

BORSSELE - Borssele staat zaterdag op zijn kop voor de jaarmarkt.

De organisatie is in handen van Sport Vereniging Borssele. Tijdens de 23e editie van de jaarmarkt staan er zo’n 150 kramen en verkoopwagens. Er is van alles te koop, te eten en drinken.

Kitsch

Ook zijn er tal van activiteiten, zoals ringrijden, helikoptervluchten. Verder is er een Borsselse aflevering van ‘Tussen kunst en kitsch’ in de Catharinakerk met Theo en zijn zoon Frans Laurentius.

Baksels

Net als in 2016 is er een bakwedstrijd ‘Heel Borssele Bakt’ waarbij niet alleen een vakjury haar mening uitspreekt over baksels van inwoners, maar ook het publiek mag proeven en een stem uitbrengen op de lekkerste taart.

De jaarmarkt begint om 10.00 uur. Burgemeester Gerben Dijksterhuis arriveert per helikopter en opent het festijn.

Meer uit Beveland

'Historische' haringparty in Goes op 19 juni

GOES - Op woensdag 19 juni houdt stichting De Beste Maatjes een nieuwe editie van de Haringparty Goes, in de historische tuin van Slot Oostende.

1 uur geleden
Open weekeinde bij Radioclub de Bevelanden in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Radioclub de Bevelanden houdt deze zaterdag en zondag open dag in haar clubhuis in Wilhelminadorp.

6 uur geleden
Misstanden ontdekt bij supermarktcontroles Goes

GOES - De gemeente Goes voerde donderdag controles uit bij verschillende Goese supermarkten. "De controle verliep rustig", laat burgemeester Cees van den Bos weten. "We constateerden een beperkt aantal misstanden. Hiernaar gaan we nader onderzoek doen."

10 uur geleden
Provincie gaat aan de slag met ontwerp voor aanpakken drukke Deltaweg

GOES - Provincie Zeeland zet een volgende stap om de verkeersveiligheid en doorstroming op de Deltaweg (N256) aan te pakken. Er wordt al langer nagedacht hoe deze weg tussen Goes en Colijnsplaat kan worden verbeterd.

10 uur geleden
Jonge gewonde bij ongeval met scooter in Goes

GOES - Een jongedame is donderdagavond in Goes gewond geraakt bij een ongeval met een scooter. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

11 uur geleden
36e Zeelandiarun gaat van start op 11 mei

VLISSINGEN - Op 11 mei 2024 wordt voor de zesendertigste keer de Zeelandiarun verreden. De deelnemers rijden in de ochtend over Walcheren en in de middag door Zuid-Beveland.

13 uur geleden
Eendracht in Hansweert wint textielrace voor basisscholen

HANSWEERT - Basisschool de Eendracht in Hansweert heeft de textielrace voor Bevelandse en Thoolse basisscholen gewonnen. Deze school zamelde het meeste textiel in: 2006 kilo. De drie beste scholen winnen een geldbedrag.

1 dag geleden