Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

200 euro aan examencadeaus voor Zeeuwse examenkandidaten

200 euro aan examencadeaus voor Zeeuwse examenkandidaten

MIDDELBURG - Ook dit jaar weer gratis examencadeaus van De Zeeuwse Connectie en Zeeuwse bedrijven. Net examen gedaan voor middelbare school of voortgezet onderwijs? Ook dit jaar krijgen alle Zeeuwse jongeren die net hun diploma hebben behaald, of binnenkort behalen, gratis examen-cadeaus van De Zeeuwse Connectie. Samen met diverse Zeeuwse bedrijven geeft het Zeeuwse netwerk diverse cadeaus en kortingen. Daarnaast worden er onder de deelnemers ook nog eens extra cadeaus verloot, zoals de nieuwste iPhone, laptop, cadeaubonnen, zonnebrillen, VIP-tickets en meer.

Naast de cadeaus en extra prijzen, krijgen alle aanmelders gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie en zullen ze worden uitgenodigd voor de verschillende gratis activiteiten van De Zeeuwse Connectie. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden. Dat laatste is ook de reden dat voor de actie nauw wordt samengewerkt met Eezie, een platform dat jongeren laat zien hoe leuk Zeeland is, hoeveel kansen hier liggen en alles vertelt over studeren, werken en leven in Zeeland.

“Hoe fijn is het om na dat harde werken je vakantie goed te beginnen met cadeaus van allerlei Zeeuwse bedrijven, die trots zijn op wat je hebt bereikt en graag willen dat je je band met Zeeland behoudt?” aldus Jim Goedhart van De Zeeuwse Connectie. “De jeugd heeft de toekomst, dus het is van belang dat deze jongeren aangehaakt blijven bij Zeeland, ook als ze de provincie verlaten voor bijvoorbeeld een vervolgstudie of stage. Zeeland heeft deze jongeren nu en in de toekomst hard nodig, want er zijn volop kansen op de Zeeuwse arbeidsmarkt.”

“Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van hoe Eezie als platform de krachten bundelt met en voor de diverse Zeeuwse partijen die zich richten op jongeren”, aldus gedeputeerde Jo-Annes de Bat. “Van scholen tot overheden, van festivals tot werkgevers. We willen allemaal dat jongeren kiezen voor Zeeland. Met elkaar de jongeren laten kennismaken met al het moois van Zeeland, levert een synergiewerking op.”

De cadeaus zijn voor alle Zeeuwse examenkandidaten van deze periode, of je nou je VMBO, HAVO, VWO, MBO of HBO diploma haalt en of je in Zeeland blijft of niet. De actie loopt tot het najaar en de cadeaus claimen kan bijna het hele jaar. De extra prijzen worden alleen in de komende weken verloot, dus iedereen wordt opgeroepen om snel zijn of haar cadeaus te claimen via: www.diplomainthepocket.nl.

Meer uit Middelburg

Auto komt onderaan talud tot stilstand na eenzijdig ongeluk op de A58

MIDDELBURG - Een personenauto is in de nacht van zaterdag op zondag van de weg geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A58 bij Middelburg. De auto kwam daarbij onderaan het talud tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

17 uur geleden
Persoon mishandeld tijdens Koningsdagfestiviteiten in Middelburg

MIDDELBURG - Een persoon is zaterdagavond gewond geraakt bij een geweldsincident tijdens Koningsdagfestiviteiten in de omgeving van de Markt in Middelburg. Een ambulance kwam ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer.

18 uur geleden
Twee voertuigen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de Lepelstraat

VROUWENPOLDER- Op de Lepelstraat heeft zaterdagmiddag een incident plaatsgevonden. Op de kruising met de Huismanweg kwamen twee voertuigen, door onbekende oorzaak, met elkaar in botsing. Eén persoon werd ter plaatse medisch onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

1 dag geleden
Aan de keukentafel met Nhung Pham

MIDDELBURG- Ze horen er steeds meer bij als het gaat om uiterlijke verzorging: nagels. In haar salon 'The Nail Boutique' in Middelburg zorgt nagelstyliste Nhung Pham voor mooie en verzorgde handen. Is dat nou leuk, de hele dag die nagels? ,,Jazeker, ik maak mensen blij."

1 dag geleden
Brand bij viswinkel op de Markt: Veel rook- en waterschade

MIDDELBURG- Bij een viswinkel op de Markt is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand uitgebroken. De brand woedde in de aanbouw achter de winkel. De brandweer heeft de brand geblust en het pand geventileerd. Door de brand liep het pand flink wat rook- en waterschade op. De politie zette een deel van de Markt af. 

1 dag geleden
Fietsster en automobilist komen met elkaar in botsing op de Poeledaeleweg

MIDDELBURG- Bij een incident op de Poeledaeleweg, op de kruising met de Ruyterstraat, zijn vrijdagmiddag een fietsster en een automobilist met elkaar in botsing gekomen. De fietsster is onderzocht door het ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis overgebracht. De oorzaak van het incident is onbekend. 

1 dag geleden
Zes Koninklijke onderscheidingen tijdens lintjesregen in Middelburg

MIDDELBURG - Vandaag hebben in de gemeente Middelburg zes mensen een Koninklijke onderscheidingen ontvangen uit handen van de waarnemend burgemeester van Middelburg, Marcel Fränzel. Zij werden allen Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Een van de decorandi ontving de onderscheiding op afstand, via een videoverbinding.

2 dagen geleden