Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

20 jaar City of Dance festival

20 jaar City of Dance festival

MIDDELBURG - Op 15, 16, 17 juli 2022 viert City of Dance festival het 20ste jubileum op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages zal de festivalbezoeker zal zich wanen in een compleet verzorgde minivakantie in het altijd zonnige Zeeland. 

De festivalprogrammering is dit jaar breder dan ooit. Waar de ene bezoeker het hart ophaalt tijdens de swingende meezingers van Emma Heesters en Freddy Moreira, stampt de ander met hart en ziel de voeten in de grond tijdens een van de fenomenale sets van The Partysquad, Feest DJ Ruud of Tony Junior. Liever een tandje harder? Geen probleem. Dit jaar is de hardstyle stage gevuld met namen als Sefa, Phuture Noize, Spitnoise, Sound Rush en Mark with a K. Als echte techno liefhebber ga je los op muziek van Secret Cinema, De Sluwe Vos en Benny Rodrigues en heb je meer zin in foute hits, tonnen confetti, opblaasbeesten en polonaises? Dan moet je bij Theatro zijn. Door de focus te leggen op een divers aanbod spreekt City of Dance een brede doelgroep aan en biedt het voor ieder wat wils. Voor een onvergetelijke sfeer moedigt de organisatie de bezoekers aan om te komen stralen in een prachtige outfits.

Kunst en cultuur
Ook is er op het festival veel aandacht voor kunst en cultuur. Denk hierbij aan extravagant straattheater, bijzondere ervaringen in de Garden of Senses en kleurrijke shows bij Theatro. Het neerzetten van een saamhorige sfeer onder deze brede doelgroep weet de organisatie organisch te doen. De bezoekers gaan iedere dag samen op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten die het festival te bieden heeft. Overlaad een onbekende voorbijganger met complimenten bij ‘Blijtanken’, oefen je DJ-skills bij de Muziekschool Zeeland, creëer je eigen bloemenkrans bij het Flower Paradise of laat je verwennen bij de massage. Ook is er een ruim aanbod aan horeca waar de festivalgangers weer kunnen opladen met luxe burgers, heerlijke ijsjes en een zonnig BBQ aanbod.

Meer informatie over het festival is te vinden op https://www.cityofdancefestival.nl/.

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

1 dag geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

1 dag geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

2 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

4 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

1 week geleden