Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

17-Jarige bestuurder personenauto aangehouden aan de Oude Zeedijk in Heinkenszand

17-Jarige bestuurder personenauto aangehouden aan de Oude Zeedijk in Heinkenszand

HEINKENSZAND- Aan de Oude Zeedijk is zaterdagavond een 17-jarige bestuurder van een personenauto aangehouden. De bestuurder reed op de Drieweg bijna de politie aan in een geschorst voertuig. Toen de politie vervolgens een stopteken gaf, ging de bestuurder ervandoor. Na een korte achtervolging door het dorp kon de politie de bestuurder aanhouden. Hij wordt verdacht van diverse strafbare feiten.

Meer uit Beveland

Isolatiesubsidie beschikbaar voor woningeigenaren in Borsele

HEINKENSZAND - Het Zeeuws Isolatieprogramma (ZIP) is van start gegaan in de gemeente Borsele. 'Eigenaren van een slecht geïsoleerd huis kunnen via het ZIP isolatiesubsidie aanvragen, ook als ze doe-het-zelver zijn', laat de gemeente Borsele weten.

2 uur geleden
Snuffelmarkt op Hemelvaartsdag in Goes

GOES - Op Hemelvaartsdag is er de grote snuffelmarkt op de Grote Markt in Goes.

4 uur geleden
Auto crasht tegen lantaarnpaal Goes, inzittende naar ziekenhuis

GOES - Een auto van een maaltijdbezorger is dinsdagavond op een lantaarnpaal gebotst op de M.A. de Ruijterlaan in Goes. Eén van de inzittenden is naar het ziekenhuis gebracht.

9 uur geleden
Auto uitgebrand op A58 's-Heer Arendskerke

'S-HEER ARENDSKERKE - Op de snelweg A58 bij 's-Heer Arendskerke is dinsdagavond een personenauto in brand gevlogen en volledig in vlammen opgegaan.De auto bevond zich ter hoogte van verzorgingsplaats Vliedberg toen de brand kort voor 20.00 uur werd ontdekt. De brandweer rukte nog met spoed uit om te blussen, maar toen de hulpdiensten arriveerden stond het voertuig al volledig in brand.Vanwege het incident moest het verkeer richting Vlissingen volledig worden stilgelegd. Het verkeer stond stil vanaf knooppunt De Poel. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

20 uur geleden
Sint Willibrordusschool en Bisschop Ernstschool zetten zich in voor Hope On Wheels

GOES - Leerlingen van de Sint Willibrordusschool en Bisschop Ernstschool in Goes gaan gezamenlijk geld inzamelen voor het doel: Hope on Wheels Mumbai.

1 dag geleden
Snelweg A58 bij Goes uur afgesloten na ongeval met tankwagen en personenauto, één gewonde naar ziekenhuis

GOES - De snelweg A58 was dinsdagochtend zo'n uur dicht bij Goes, in de richting van Kapelle, na een ongeluk. Inmiddels is de weg weer vrij.

1 dag geleden
Camper, auto's en loods zwaar beschadigd door brand bij bedrijventerrein Cruijckelcreke Wissenkerke

WISSENKERKE - Meerdere brandweereenheden zijn dinsdagochtend vroeg ingezet voor een grote brand bij een autohandelaar op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Meerdere geparkeerde auto's, een camper en een loods liepen zware schade op door de brand.

1 dag geleden