Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

15-jarige Goesenaar aangehouden voor neersteken jongen bij Omnium

15-jarige Goesenaar aangehouden voor neersteken jongen bij Omnium

GOES - Een 15-jarige jongen uit Goes is aangehouden verdenking van het neersteken van een 16-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond dinsdagavond plaats bij sportcentrum Omnium in Goes.

Het politieonderzoek naar wat er precies gebeurd is, is in volle gang. De politie vraagt getuigen zich te melden. 

Rond 21.30 uur kregen agenten een melding van een steekincident bij de Zwembadweg. Ter plekke troffen ze het gewonde slachtoffer aan. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Op aangeven van het slachtoffer hebben agenten later een 15-jarige verdachte aangehouden. Slachtoffer en verdachte zijn volgens de politie bekenden van elkaar. 

Forensische rechercheurs hebben sporenonderzoek gedaan en agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. De politie vraagt getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of whatsapp-nummer 06–12207006. Meldingen anoniem doorgeven kan via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800–7000.

3 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

wvberend 1 maand geleden
Je vraagt je toch af, hebben die snotjong geen ouders ???
J. Davidse. 1 maand geleden
Lekker rondhangen, paar blikjes Schültenbrau erbij, paar jonko's roken en stoer harde drillrap draaien. Kom je goed in de stemming voor een lekkere steekpartij. Lekker gedaan jongens.
JoMePi 1 maand geleden
Ze zouden bij elke jongere /oudere die met een mes op zak betrapt worden de pink af moeten snijden dan was het vlug klaar denk ik

Meer uit Beveland

Gemeente Noord-Beveland stopt met adverteren in het ‘gele krantje’

WISSENKERKE - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland ontbindt haar advertentiecontract met Trainews vanwege het nieuwe beleid van deze uitgever.

7 uur geleden
Ook Borsele heeft vanaf donderdag een repair café

HEINKENSZAND - De Borselse wethouder Marga van de Plasse en Liliane Schoone, voorzitter van de Seniorenraad Borsele, openen donderdag in Heinkenszand het eerste repair café van gemeente Borsele. 

10 uur geleden
‘We hopen met deze vernieuwing ook leden aan te trekken’

KAMPERLAND - Burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft, met hulp van het jongste clublid Lizzy Fillius, het vernieuwde tennispark van S.V. Slagvast in Kamperland geopend. “We zijn klaar voor de toekomst”, vertelt clubvoorzitter Peter Sandee.

14 uur geleden
Dodelijk arbeidsongeval in Driewegen

DRIEWEGEN - Bij een arbeidsongeval aan de Weltevredendijk bij Driewegen is maandagmiddag een 83-jarige man overleden. Hij raakte bekneld onder een heftruck.

1 dag geleden
Eindeloos Eiland Festival op nieuwe locatie

WISSENKERKE - Het Eindeloos Eiland Festival (EEF) gaat eindelijk door. De herfsteditie vindt plaats op 24, 25 en 26 september op een nieuwe locatie; hofstede ‘s Gravenhoek bij Wissenkerke.

1 dag geleden
‘We zijn geen fabriek en willen dat ook niet worden’

Hij nam twintig jaar geleden de groentewinkel van zijn ouders over en heeft nu een goedlopend bedrijf in het bezorgen van maaltijden. Johan van Marle vertelt over zijn familiegeschiedenis en het succes van zijn bedrijf: Uitgekookt. 

1 dag geleden
Scouting: We mogen weer!!

GOES - Afgelopen zaterdag is het nieuwe scoutingseizoen weer begonnen voor de leden van Scoutinggroep Hertog van Beijeren-Gosaha.

1 dag geleden