Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

15-jarige Goesenaar aangehouden voor neersteken jongen bij Omnium

15-jarige Goesenaar aangehouden voor neersteken jongen bij Omnium

GOES - Een 15-jarige jongen uit Goes is aangehouden verdenking van het neersteken van een 16-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond dinsdagavond plaats bij sportcentrum Omnium in Goes.

Het politieonderzoek naar wat er precies gebeurd is, is in volle gang. De politie vraagt getuigen zich te melden. 

Rond 21.30 uur kregen agenten een melding van een steekincident bij de Zwembadweg. Ter plekke troffen ze het gewonde slachtoffer aan. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Op aangeven van het slachtoffer hebben agenten later een 15-jarige verdachte aangehouden. Slachtoffer en verdachte zijn volgens de politie bekenden van elkaar. 

Forensische rechercheurs hebben sporenonderzoek gedaan en agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen. De politie vraagt getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of whatsapp-nummer 06–12207006. Meldingen anoniem doorgeven kan via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800–7000.

Meer uit Beveland

Leuntje en Merien dansen straks op gymzaal Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - De gymzaal aan de Van der Baanstraat in Wolphaartsdijk wordt verfraaid met een mural van kunstenaar Jan-Willem Hament met een dansende Leuntje en Merien. 

17 minuten geleden
Wensen vervuld met nieuwbouw Van de Velde

KAPELLE - Al sinds de jaren tachtig is autobedrijf Van de Velde niet meer weg te denken van de Stationssingel in Kapelle. Het bedrijf werd in 1979 opgericht door Piet van de Velde en ook zoon Arno van de Velde is nu werkzaam in het familiebedrijf. In de afgelopen veertig jaar is de onderneming langzaam maar zeker uitgebreid tot het gloednieuwe pand dat er nu staat. 

2 uur geleden
Energiebespaaractie voor huurders in Goes en Borsele

GOES/HEINKENSZAND - Huurders in de gemeenten Goes en Borsele hebben een bespaarkaart ter waarde van tachtig euro ontvangen.

4 uur geleden
Ruim 1,5 miljoen euro voor woningverbetering in Zeeland

MIDDELBURG - De Provincie Zeeland verleent ruim 1,5 miljoen euro subsidie voor vijf gebiedsgerichte projecten voor verbetering van de woningvoorraad. Het gaat om vervangende nieuwbouw of het veranderen van gebouwen in woningen. Deze subsidie draagt bij aan de realisatie van in totaal 215 nieuwe woningen in de gemeenten Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en Sluis.

4 uur geleden
Lunch met film tegen eenzaamheid in Ovezande en Baarland

BAARLAND/OVEZANDE - Iedereen is van harte welkom bij een lunch met dorpsfilm in Ovezande, op 6 oktober, en in Baarland, op 7 oktober. Deze samenkomsten vinden plaats in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.

18 uur geleden
Bouw nieuwbouwcomplex Waterstate Lofts begint

GOES - Bij de Westhavendijk in Goes, aan de rand van het stadscentrum, begint donderdag de bouw van Waterstate Lofts. Dit is een complex met 89 hotelappartementen, 14 woonappartementen, een restaurant en winkel.

20 uur geleden
Expo fotoclub brengt duurzaamheid en Goes in beeld

GOES - Difo Goes, de club van enthousiaste hobbyfotografen, opent donderdagmiddag 6 oktober haar expositie ‘Duurzaamheid en Goes’.

1 dag geleden