Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

140 suggesties voor nieuwe naam sportcentrum Kapelle

140 suggesties voor nieuwe naam sportcentrum Kapelle

KAPELLE - De gemeente Kapelle heeft 140 inzendingen ontvangen voor de nieuwe naam voor het nieuwe sportcentrum aan de Vroonlandseweg.

In februari is de eerste paal geslagen voor het nieuwe sportcomplex. Het huidige centrum heet ‘Groene Woud’ en die naam komt meerdere keren voor in de gemeente. Het sportcentrum, de voetbalvelden en een straat heten zo. “Dat kan verwarrend zijn en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe naam voor het nieuwe sportcentrum”, vertelde de Kapelse wethouder Jon Herselman eerder al. 

De jury heeft inmiddels de lijst van 140 inzendingen - er zijn ook dezelfde namen ingediend - teruggebracht naar 5 namen. Volgende week wordt de naam van het nieuwe sportcentrum door de jury gekozen en bekend gemaakt. 

Meer uit Reimerswaal

Eerste Yerseksche Koenckelpotfanfare bestaat 30 jaar

YERSEKE - Toen de fanfare in 1992 werd opgericht hadden we niet kunnen bevroeden dat deze in 2022, 30 jaar later nog zou bestaan, maar we zijn er nog steeds, en springlevend.

13 uur geleden
Uitslag demonstratie wedstrijd ringrijden Nisse

WEMELDINGE - Afgelopen zaterdag heeft ringrijderijvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Wemeldinge een demonstratie wedstrijd gereden tijdens Jumpin’ de Weel in Nisse. 

13 uur geleden
Flinke schade na botsing bussen

WEMELDINGE - Een taxibus en een bestelbus zijn zaterdag aan het eind van de middag flink beschadigd geraakt. Na het ongeval is een persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

1 dag geleden
Treinverkeer stilgelegd door brand bij Rilland

RILLAND - In de buurt van Rilland stond een stuk berm in brand. De berm bevindt zich tussen het spoor en de Oude Rijksweg. Het treinverkeer is hierdoor stilgelegd. 

2 dagen geleden
Automobilist rijdt recht over rotonde in Kruiningen

KRUININGEN - Op de rotonde bij de Sluisweg en de Oude Rijksweg heeft gisteravond een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist reed hier letterlijk recht over de rotonde heen.

2 dagen geleden
Nieuwe gewasborden laten zien wat de boer teelt

RILLAND - Uien, aardappelen en suikerbieten zijn nog maar een aantal van de gewassen die in de gemeente Reimerswaal verbouwd worden. Hoewel ze er misschien veelal hetzelfde uitzien wanneer we er langs rijden of fietsen zijn ze allemaal uniek. Dat laatste is precies wat de gemeente en de boeren en fruittelers in Reimerswaal met de recent onthulde ‘gewasborden’ graag willen laten zien. 

4 dagen geleden
Opnieuw dijkbrand bij Hansweert

HANSWEERT - Dinsdagavond is er wederom een buitenbrand uitgebroken aan de Scheldemond bij Hansweert.

5 dagen geleden