Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

10.000 bolussen voor Go Ahead Eagles- en RKC-supporters

10.000 bolussen voor Go Ahead Eagles- en RKC-supporters

MIDDELBURG - Alle supporters bij de finale van de play-offs tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk krijgen dinsdagavond een Zeeuwse bolus.

Bliek Meesterbakkers uit Middelburg heeft 10.000 exemplaren van de Zeeuwse lekkernij gebakken en naar stadion De Adelaarshorst in Deventer gebracht.

Het is een belofte die eigenaar Peter Bliek eerder heeft gedaan. Zijn zoon Julius Bliek maakte in oktober zijn debuut in de hoofdmacht van Go Ahead Eagles. Hij scoorde toen tegen Sparta. Na afloop trakteerde hij zijn teamgenoten op een bolus. “Toen de supporters van de club lucht kregen van dit verhaal, gaven zij aan ook trek te hebben in onze specialiteit”, zegt Peter Bliek van Bliek Meesterbakkers.

Foodtruck

Julius beloofde 10.000 bolussen naar Deventer te brengen. “En wat is mooier dan dit te doen bij de wedstrijd van het jaar?” zegt Bliek. De bolussen worden uitgedeeld vanuit de bolus-foodtruck op het Stadionplein.

Daar doen de supporters om de week hun warming-up voor de duels. Go Ahead Eagles strijdt dinsdagavond in de finale om een plek in de Eredivisie.   


 

Meer uit Middelburg

Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

4 uur geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

6 uur geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

2 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

5 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

5 dagen geleden
Volume veel te hoog: TV wordt ingenomen door politie in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een televisie in beslag genomen. Dit naar aanleiding van geluidsoverlast. Het was namelijk niet de eerste keer dat de politie naar het adres moest.

5 dagen geleden
Koningin Máxima op bezoek bij Middelburgse inspiratiesessie

MIDDELBURG - Koningin Máxima was gisteren, woensdagmiddag 21 februari in Poppodium De Spot in Middelburg aanwezig tijdens de inspiratiesessie 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving'. Tijdens deze bijeenkomst bespraken educatie- en cultuurorganisaties uit de provincie Zeeland hoe zij leerlingen gelijke kansen kunnen bieden met behulp van de verlengde schooldag en het integreren van kunst en cultuur in het onderwijs. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

1 week geleden