Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zwemster Steenbergen tweede op 200 vrij in Qualification Meet

Zwemster Steenbergen tweede op 200 vrij in Qualification Meet

ROTTERDAM (ANP) - Zwemster Marrit Steenbergen is bij de Rotterdam Qualification Meet als tweede geëindigd op de 200 meter vrije slag. De winnares van het brons op de 100 meter vrij bij de WK zwemmen afgelopen zomer in Fukuoka (Japan) tikte in de finale aan in 1.56,19. De Tsjechische Barbora Seemanova won in 1.55,59.

Steenbergen weet zich al verzekerd van deelname aan de Olympische Spelen in Parijs volgende zomer.

Caspar Corbeau won de 50 meter schoolslag in 27,01. Hij was net iets sneller dan Koen de Groot, die 27,04 klokte. De 50 meter school is geen olympische afstand. Corbeau heeft zich wel geplaatst voor de Spelen op de 100 en 200 meter schoolslag.

Meer uit Sport

Beachvolleybalsters Stam en Schoon naar halve finales in Brasilia

BRASILIA (ANP) - Beachvolleybalsters Katja Stam en Raïsa Schoon hebben de halve eindstrijd van het Elite 16-toernooi in Brasilia bereikt. Het Nederlandse duo verloor tegen de Braziliaanse speelsters Barbara Seixas en Carol Salgado de eerste set, maar wist de partij daarna toch nog nipt te winnen: 18-21 21-19 15-13.

51 minuten geleden
Swiatek verslaat Sabalenka na marathonpartij in finale Madrid

MADRID (ANP) - Tennisster Iga Swiatek heeft Aryna Sabalenka bij het WTA-toernooi van Madrid van een tweede titel op rij afgehouden. De als eerste geplaatste Poolse won in een marathonpartij van drie sets van de tennisster uit Belarus, die als tweede was geplaatst: 7-5 4-6 7-6 (7).

55 minuten geleden
Lazio geeft in blessuretijd zege weg bij Monza en blijft zevende

ROME (ANP) - Lazio heeft na drie achtereenvolgende zeges puntenverlies geleden in de Serie A. Het elftal van coach Igor Tudor verspeelde in blessuretijd bij Monza een voorsprong: 2-2.

2 uur geleden
Verstappen probleemloos naar zege in sprintrace van GP Miami

MIAMI (ANP) - Max Verstappen heeft ook de tweede sprintrace van dit seizoen in de Formule 1 gewonnen. De wereldkampioen in de Red Bull was na negentien ronden op het Miami International Autodrome de beste.

4 uur geleden
Narváez klopt Pogacar en pakt eerste roze trui in Giro d'Italia

TURIJN (ANP) - Wielrenner Jhonatan Narváez heeft de eerste roze trui in de Giro d'Italia veroverd. De 27-jarige Ecuadoraan van Ineos Grenadiers won de eerste etappe van de Ronde van Italië die ging van Venaria Reale naar Turijn over 140 kilometer. In de sprint van drie koplopers versloeg Narváez de Duitser Maximilian Schachmann en topfavoriet Tadej Pogacar uit Slovenië.

5 uur geleden
Vos wint zevende etappe in Vuelta, Vollering houdt leiding

SIGÜENZA (ANP) - Marianne Vos heeft de zevende en voorlaatste etappe van de Vuelta Femenina gewonnen. De 36-jarige Brabantse van Visma - Lease a Bike was op de korte steile slotklim na een rit van San Esteban de Gormaz naar Sigüenza over 138 kilometer verreweg de beste. De draagster van de groene puntentrui bleef de Amerikaanse Kirsten Faulkner en Elisa Longo Borghini overtuigend voor.

6 uur geleden
Ipswich Town keert na 22 jaar terug naar Premier League

IPSWICH (ANP) - Ipswich Town keert na 22 jaar terug in de Premier League. De club versloeg voor eigen publiek Huddersfield Town (2-0) en verzekerde zich zo van een tweede eindklassering in de Championship, het tweede niveau van Engeland.

7 uur geleden