Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zweed (53) gearresteerd wegens mensensmokkel

Zweed (53) gearresteerd wegens mensensmokkel

DEN HAAG (ANP) - De Koninklijke Marechaussee heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 53-jarige man uit Zweden aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Hij vervoerde in zijn auto vier Afghaanse mannen.

De man was vanuit Duitsland Nederland binnengereden. Hij werd bij een grenscontrole aangehouden door de marechaussee. De bestuurder toonde een Zweeds paspoort, terwijl de andere inzittenden geen geldige identiteitspapieren bij zich hadden.

De bestuurder is gearresteerd als verdachte van mensensmokkel en zit vast. De Afghanen, 19 tot 48 jaar oud, gaan het vreemdelingentraject in.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Burgemeester staat achter kijken Willem II-wedstrijd op plein

TILBURG (ANP) - De Tilburgse burgemeester Theo Weterings staat achter het besluit om Willem II-supporters op een plein in de stad naar de wedstrijd van hun club tegen het Schotse Rangers FC te laten kijken. Dat zegt hij tegen Omroep Brabant. Op beelden van lokale media was te zien dat de fans zich donderdag niet aan de coronaregels hielden. Ook zou een kleine groep zich tegen de politie hebben gekeerd en werd vuurwerk afgestoken.

50 minuten geleden
Minister: stuntaanbiedingen naar risicogebieden een 'gotspe'

DEN HAAG (ANP) - Het aanbieden van vliegreizen naar oranje coronagebieden voor stuntprijzen, zoals Ryanair doet, is "een gotspe". Dat zei minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) in een debat over corona en internationaal reizen.

5 uur geleden
'Kabinet moet vakantiereizen naar oranje gebieden tegengaan'

DEN HAAG (ANP) - Het kabinet moet veel meer doen om reizen naar oranje gebieden actief tegen te gaan als die niet noodzakelijk zijn, stellen GroenLinks en SP in een Kamerdebat. Veel mensen gaan toch nog op vakantie naar die landen of regio's, terwijl het risico op besmetting met het coronavirus daar hoog is. Het gevaar bestaat dat de terugkeerders het virus meenemen, zeker nu er een tweede golf gaande is.

7 uur geleden
Politiemedewerkers kunnen versneld op corona worden getest

DEN HAAG (ANP) - Politiemedewerkers kunnen versneld worden getest op corona als er capaciteitstekorten dreigen en het werk in de knel dreigt te komen. De politie meldde donderdag dat een commercieel bedrijf de versnelde testen gaat uitvoeren.

7 uur geleden
Beste Zangers en Over mijn lijk gaan voor Gouden Televizier-Ring

HILVERSUM (ANP) - Beste Zangers, Nick, Simon en Kees: Homeward Bound en Over mijn lijk maken dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. Dat heeft de organisatie donderdagavond bekendgemaakt.

7 uur geleden
Kraamzorg krijgt vanaf 2021 jaarlijks 10 miljoen euro extra

DEN HAAG (ANP) - De kraamzorg krijgt vanaf volgend jaar structureel 10 miljoen euro extra. Minister Tamara van Ark (Medische Zorg) kondigt aan de sector, die met financiële problemen kampt, te hulp te schieten.

7 uur geleden
Aantal coronapatiënten op intensivecares stijgt naar 106

ROTTERDAM (ANP) - Het aantal patiënten dat op intensivecareafdelingen ligt, is gestegen naar 106. Dat zijn er twee meer dan de dag ervoor. Dat blijkt uit gegevens van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).

8 uur geleden