Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zorgen bij Paris Saint-Germain om blessure Mbappé

Zorgen bij Paris Saint-Germain om blessure Mbappé

BRUGGE (ANP) - Voor het eerst stonden de sterren Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé woensdagavond samen op het veld bij Paris Saint-Germain, maar vermoedelijk gaat dat er voorlopig niet meer van komen. Mbappé moest zich in de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge (1-1) kort na rust laten vervangen vanwege een enkelblessure. "Hij heeft een enkel verstuikt en hij had sowieso al problemen met beide enkels", zei trainer Mauricio Pochettino. "We moeten afwachten hoe ernstig het precies is."

Mbappé werd af en toe hard aangepakt door de spelers van Club Brugge. De 22-jarige Fransman, die na een kwartier de openingstreffer van Ander Herrera had voorbereid, moest zich in de 51e minuut laten vervangen in het Jan Breydelstadion. Mauro Icardi nam zijn plek over in de aanval, naast Messi en Neymar.

In de eerste 50 minuten had de veelbesproken MNM-voorhoede (Messi, Neymar en Mbappé) weinig indruk gemaakt. "Ze hebben tijd nodig om goed op elkaar ingespeeld te raken", zei Pochettino. "Dat is ook logisch. We zijn bezig om een team te creëren. Dat zal steeds beter gaan." PSG ontvangt zondag Olympique Lyon, de ploeg van trainer Peter Bosz, in de Franse competitie. Mbappé is de topscorer van de Parijzenaars in de Ligue 1 met vier doelpunten in vijf wedstrijden.

Meer uit Voetbal

AC Milan en Genoa gelijk in doelpuntrijk duel

MILAAN (ANP) - AC Milan is tegen middenmoter Genoa niet verder gekomen dan een 3-3-gelijkspel. De nummer 2 van de Serie A achter kampioen Internazionale heeft net als Genoa dit seizoen weinig meer om voor te spelen.

57 minuten geleden
Martens denkt dat hij Twente met zege AZ zenuwachtig maakt

ALKMAAR (ANP) - Coach Maarten Martens van AZ wilde FC Twente zenuwachtig maken in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie. Dat lukte aanvankelijk niet, maar dankzij een goede tweede helft wonnen de Alkmaarders met 2-1 en hebben ze het gat met de concurrent verkleind tot twee punten. "Ik denk dat ze nu zenuwachtig de bus in gaan naar Twente", aldus de coach bij ESPN.

1 uur geleden
Ongeslagen Leverkusen wint ruim bij Frankfurt, Frimpong scoort

FRANKFURT (ANP) - De Duitse kampioen Bayer Leverkusen is ook in zijn 48e officiële duel van het seizoen ongeslagen gebleven. De ploeg van trainer Xabi Alonso overtuigde in het uitduel met nummer 6 Eintracht Frankfurt: 1-5. Oranje-international Jeremie Frimpong maakte in de 77e minuut, vijf minuten na zijn invalbeurt, de 1-4.

1 uur geleden
Gakpo draagt bij aan overtuigende 4-2-zege van Liverpool op Spurs

LIVERPOOL (ANP) - Cody Gakpo heeft met een fraaie assist en een kopdoelpunt bijgedragen aan een doelpuntrijke thuiszege (4-2) van Liverpool op Tottenham Hotspur. Zo won de ploeg van vertrekkend trainer Jürgen Klopp weer eens in de Premier League, na een gelijkspel tegen West Ham United (2-2) en een nederlaag bij Everton (2-0). De landstitel verdween daardoor uit zicht voor de 'Reds'.

1 uur geleden
AZ verslaat FC Twente en houdt strijd om derde plaats levend

ALKMAAR (ANP) - AZ heeft in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie een belangrijke zege geboekt op concurrent FC Twente. In Alkmaar won de ploeg van coach Maarten Martens met 2-1, waardoor de achterstand op nummer 3 FC Twente is teruggebracht tot 2 punten.

2 uur geleden
Chelsea klopt West Ham met 5-0 en houdt zicht op Europees voetbal

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft dankzij een 5-0-zege in de Londense derby tegen concurrent West Ham United de hoop op Europees voetbal volgend seizoen levend gehouden. De achterstand van de ploeg van trainer Mauricio Pochettino op nummer 6 Newcastle United, die nu virtueel de voorrondes van de Conference League ingaat, is drie duels voor het einde 2 punten.

3 uur geleden
Bosz mist Krüzen en had voormalig assistent ook titel gegund

EINDHOVEN (ANP) - PSV-trainer Peter Bosz miste bij de festiviteiten na de met PSV behaalde landstitel één persoon, zijn voormalige assistent Hendrie Krüzen. "Ik heb 23 jaar lang met hem samengewerkt en ook dit spelsysteem ontwikkeld. Nu ik deze prijs kon halen, is hij er niet bij. Dat doet mij veel pijn, hij had erbij moeten zijn", vertelde de coach in het Philips Stadion.

3 uur geleden