Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zo'n 653.000 mensen zien Tijd voor MAX-special voor Tanja Groen

Zo'n 653.000 mensen zien Tijd voor MAX-special voor Tanja Groen

HILVERSUM (ANP) - De speciale Tijd voor MAX-uitzending die in het teken stond van de vermissingszaak van Tanja Groen heeft dinsdag in de NPO 1-vooravond 653.000 kijkers getrokken. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

In het programma werd opgeroepen om geld te doneren aan Stichting De Gouden Tip. Het streefbedrag van 1 miljoen euro werd 's avonds na de uitzending behaald. Het geld is bedoeld als beloning voor de tip die leidt naar de opsporing van de sinds 1993 vermiste studente. De actie werd opgezet door de vorige week neergeschoten misdaadverslaggever Peter R. de Vries, voorzitter van de stichting.

De live-uitzending van RTL Boulevard bereikte dinsdagavond voor de derde keer in een week tijd meer dan een miljoen kijkers. Boulevard trekt sinds vorige week woensdag, een dag na de aanslag op De Vries, veel meer kijkers dan normaal in deze tijd. De Vries was te gast in het programma en liep na afloop ervan naar de nabijgelegen parking. Sinds de beschieting ligt De Vries zwaargewond in het ziekenhuis. In het programma Tijd voor MAX bedankten de kinderen van De Vries voor alle steun die zij hebben ontvangen na de aanslag op hun vader een week eerder. Een update over zijn medische situatie gaven ze niet.

RTL Boulevard

Boulevard kwam dinsdagavond voor de tweede keer vanuit Hilversum. Zaterdag ging de uitzending niet door nadat de makers de studio aan het Leidseplein in Amsterdam wegens een ernstige dreiging moesten verlaten. De uitzending zondag ging ook niet door om de programmamakers rust te geven. Sinds maandag wordt het programma weer live uitgezonden vanaf het Mediapark in Hilversum, onder bewaking.

Op primetime werd De Slimste Mens opnieuw het best bekeken. De tweede aflevering van de KRO-NCRV-quiz op NPO 2 werd dinsdag door bijna 1,7 miljoen mensen gezien. Het best bekeken alternatief was Opsporing Verzocht (911.000) op NPO 1 en B&B Vol Liefde op RTL 4 (832.000).

Meer uit Binnenland

Taxicentrale Amsterdam ziet vraag naar taxiritjes flink toenemen

AMSTERDAM (ANP) - De Taxicentrale Amsterdam (TCA) merkt dat de vraag naar taxiritjes is "verdubbeld tot verdrievoudigd" door de treinstoring rond de hoofdstad. "De telefoon staat roodgloeiend", zegt directeur Hedy Borreman maandagochtend. Volgens haar is de vraag groter dan het aanbod. Dat betekent ook dat mensen langer moeten wachten voor hun taxi arriveert.

4 minuten geleden
Gestrand op Amsterdam CS na nachtje in de Ziggo Dome

AMSTERDAM (ANP) - Na een nacht in de Ziggo Dome staan Hilleke en Kiki Kuitert uit Almelo maandagochtend op Amsterdam Centraal in afwachting van een trein naar huis. Moeder en dochter strandden samen met honderden andere fans in de hoofdstad na het concert van Harry Styles.

21 minuten geleden
Gedupeerde fans van Harry Styles mogelijk toch naar show

AMSTERDAM (ANP) - Mensen die vanwege de treinstoring zondagavond niet naar het concert van Harry Styles in de Amsterdam ArenA konden komen, kunnen mogelijk maandag of dinsdag alsnog gaan. Een woordvoerster van concertorganisator MOJO laat weten dat met de gedupeerde fans zal worden gekeken naar een oplossing.

29 minuten geleden
Storing treinverkeer Amsterdam opgelost, treinen gaan weer rijden

AMSTERDAM (ANP) - De storing van het treinverkeer rond Amsterdam is verholpen, meldt een woordvoerder van de NS. Vanaf 09.00 uur gaan in die regio weer treinen rijden. Reizigers moeten de rest van de ochtend wel rekening houden met verstoringen.

44 minuten geleden
Lift gezocht en plek op de achterbank aangeboden

DEN HAAG (ANP) - Op sociale media proberen mensen van alles om, ondanks de treinstoring rond Amsterdam, toch naar het werk of huis te komen. Onder meer via de hashtag #treinpoolen bieden mensen een plek in de auto aan, of vragen ze een ritje.

1 uur geleden
Veel gestrande reizigers op Amsterdam CS

AMSTERDAM (ANP) - Op Amsterdam CS staan maandagochtend veel gestrande reizigers. Mensen komen kennelijk in onwetendheid of met goede hoop naar het station, maar daar wordt omgeroepen dat er geen treinen rijden. Dat staat ook op alle borden.

1 uur geleden
Zo'n 150 concertbezoekers hebben in Ziggo Dome geslapen

AMSTERDAM (ANP) - Ongeveer 150 concertbezoekers hebben in de nacht van zondag op maandag in de Ziggo Dome in Amsterdam geslapen. Mensen die aanwezig waren bij shows van Harry Styles in de Amsterdam ArenA en Ghost in AFAS Live en vanwege de grote treinstoring niet naar huis konden, werden daar opgevangen.

1 uur geleden