Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zeven aanhoudingen in Zandvoort op laatste dag Dutch Grand Prix

Zeven aanhoudingen in Zandvoort op laatste dag Dutch Grand Prix

ZANDVOORT (ANP) - Op de laatste dag van de Dutch Grand Prix zondag zijn in Zandvoort zeven mensen opgepakt. Zaterdag werden vijf mensen opgepakt en vrijdag twee. Het ging zondag om aanhoudingen wegens onder meer diefstal van fietsen of scooters en het verstoren van de openbare orde.

"De aanhoudingen waren allemaal buiten het terrein van de Grand Prix", aldus een woordvoerster van de politie. Volgens haar was het aantal aanhoudingen vergelijkbaar met een normaal weekend in Zandvoort. Gezien de 300.000 bezoekers die dit weekend naar Zandvoort afreisden, was het volgens haar dus "hartstikke rustig".

Zaterdag waren er onder meer aanhoudingen wegens winkeldiefstal, openbare dronkenschap en bedreiging. Vrijdag werden twee mensen opgepakt wegens openbare dronkenschap en baldadigheid.

Meer uit Binnenland

Pro-Palestijnse aanwezigen verstoren campagnebijeenkomst GL-PvdA

DEN HAAG (ANP) - Enkele pro-Palestijnse aanwezigen hebben zondagavond een campagnebijeenkomst van GroenLinks-PvdA in Hilversum verstoord. Beveiligers verwijderden de personen uit de zaal.

1 uur geleden
Drenkelingen in Maas bij Venlo mogelijk getraceerd

VENLO (ANP) - Een sonarboot van de politie heeft zondagnamiddag mogelijk een of beide drenkelingen getraceerd naar wie sinds de ochtend in de Maas bij Venlo gezocht wordt. Het tweetal sprong rond 06.45 uur aan de Maaskade bij Venlo in het water en wordt sindsdien vermist. De politie is rond 17.30 uur begonnen met dreggen op de plek waar de sonarboot mogelijk een of beide mannen heeft getraceerd.

6 uur geleden
Zoektocht naar vermisten in Maas bij Venlo

VENLO (ANP) - Hulpdiensten zijn sinds zondagochtend bezig met een zoektocht naar twee mogelijke drenkelingen in de Maas bij Venlo. De twee sprongen in het water bij de Maaskade in de Limburgse stad en zijn sindsdien verdwenen, zo meldt de politie na onderzoek. Rond 16.00 uur was de zoekactie nog bezig.

10 uur geleden
Dirigent en componist Harry van Hoof (81) overleden

DEN HAAG (ANP) - Dirigent, componist en arrangeur Harry van Hoof is zaterdag overleden. Dat heeft zijn ex-vrouw, zangeres Trea Dobbs, zondag bekendgemaakt op Facebook. Het overlijden wordt bevestigd door directeur Toon van Hoof van het productiebedrijf Van Hoof Produkties, dat Harry van Hoof heeft opgericht. Van Hoof, die in Eindhoven woonde, was 81 jaar.

11 uur geleden
Maandag kans op ergste file ooit op A12 van Den Haag naar Utrecht

DEN HAAG (ANP) - Rijkswaterstaat verwacht maandag op de A12 van Den Haag naar Utrecht enorme hinder vanwege werkzaamheden. "Als weggebruikers hun reisgedrag niet aanpassen, kan dit zomaar de ergste file ooit op de A12 worden", zegt omgevingsmanager Leonie de Vries.

12 uur geleden
Almeerder zwaargewond door schietpartij in Amsterdam

AMSTERDAM (ANP) - Een 19-jarige man uit Almere is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt door een schietpartij in Amsterdam-Zuidoost. Het schietincident vond plaats op een parkeerplaats bij een buurthuis, waarin op dat moment een feest gaande was, meldt de politie.

13 uur geleden
Zwaargewonde die op straat in Schiedam werd gevonden overleden

SCHIEDAM (ANP) - Op de Sporthalstraat in Schiedam is in de nacht van zaterdag op zondag een zwaargewonde persoon aangetroffen, die uiteindelijk is overleden. Reanimatie mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed op straat aan zijn verwondingen, meldt de politie. Het slachtoffer, een man, was aangereden.

14 uur geleden