Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zes verdachten drugsonderzoek Rotterdam langer vast

Zes verdachten drugsonderzoek Rotterdam langer vast

ROTTERDAM (ANP) - Van de zeven verdachten uit Rotterdam en Schiedam die dinsdag zijn aangehouden in een groot drugsonderzoek blijven er zes nog twee weken langer vastzitten. De zevende verdachte is op vrije voeten gesteld. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag besloten.

De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de invoer van grote hoeveelheden cocaïne, omkoping en deelname aan een criminele organisatie. De zes die nog vastzitten, zitten in volledige beperkingen, wat inhoudt dat ze geen contact mogen hebben met de buitenwereld, alleen met hun advocaat.

Bij huiszoekingen in dit onderzoek zijn luxegoederen gevonden. Ook werden negen auto's, een motor en grote geldbedragen in beslag genomen, meldde de politie eerder deze week.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Viruswaarheid doet mee met kort geding tegen mondkapjesplicht

AMSTERDAM (ANP) - Protestgroep Viruswaarheid heeft zich als eisende partij aangesloten bij het kort geding tegen de mondkapjesplicht in Amsterdam. Ook marktkooplui van de Albert Cuyp doen mee. Dat zegt jurist Jeroen Pols, die klager Ab Gietelink bijstaat. Gietelink, bewoner en cultureel ondernemer op de Wallen in Amsterdam, spande het kort geding tegen de gemeente maandag aan.

55 minuten geleden
Waterbedrijven bezorgd over 'extreem grote drinkwateraanvraag'

VELSERBROEK/ZWOLLE (ANP) - Drinkwaterbedrijven in grote delen van het land zijn bezorgd over de "extreem grote drinkwatervraag" in deze tropische week. Volgens de bedrijven is er nooit eerder zoveel drinkwater gebruikt op hete dagen. Zij noemen als voornaamste reden dat heel veel Nederlanders op dit moment vanwege de coronacrisis thuis zijn of op vakantie in eigen land. "Iedereen moet heel zuinig omgaan met drinkwater, anders raakt de dagelijkse voorraad op", waarschuwen zij.

58 minuten geleden
Toename overlastincidenten in vliegtuigen door coronamaatregelen

DEN HAAG (ANP) - Sinds het vliegverkeer weer op gang is gekomen, is het aantal meldingen over passagiers die zich misdragen in vliegtuigen flink toegenomen. Die misdragingen hangen vaak samen met de aan boord geldende coronamaatregelen, zoals het dragen van een mondkapje. Dat meldt de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) op basis van een analyse.

2 uur geleden
Populaties trekkende zoetwatervissen met driekwart geslonken

GRONINGEN (ANP) - De populaties van trekkende zoetwatervissen zoals zalm, paling en houting zijn in de afgelopen vijftig jaar wereldwijd met 76 procent afgenomen. Dat staat in een internationaal onderzoeksrapport van onder meer de Rijksuniversiteit Groningen.

3 uur geleden
Reddingswerkers keren maandagmiddag terug naar Nederland

DEN HAAG (ANP) - Het Nederlandse zoek- en reddingsteam USAR keert maandagmiddag terug van de operatie in Beiroet, die woensdag begon. Het team verwacht aan het begin van de avond te landen op vliegbasis Eindhoven, laat een woordvoerder weten.

4 uur geleden
Reddingsbrigade waarschuwt ook maandag voor gevaarlijke zee

DEN HAAG (ANP) - De reddingsbrigade waarschuwt ook maandag voor gevaarlijke stroming in zee, waardoor zwemmers in de problemen kunnen komen. "Vandaag zal het opnieuw druk worden en is er aflandige wind. Ga niet verder dan tot de knieën het water in", adviseert de Haagse reddingsbrigade.

4 uur geleden
Miljoen mensen zien overwinning Max Verstappen

DEN HAAG (ANP) - Ruim een miljoen mensen hebben zondag de overwinning van Max Verstappen op tv (Ziggo Sport) gezien. Verstappen won de 70th Anniversary Grand Prix, de jubileumrace van de Formule 1, op het circuit van Silverstone.

4 uur geleden