Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zaak doodgeschoten naakte vrouw nog altijd raadsel

Zaak doodgeschoten naakte vrouw nog altijd raadsel

WESTDORPE (ANP) - Ondanks honderden tips weet de politie nog niet wie de nog altijd niet-geïdentificeerde vrouw heeft gedood die in juni vorig jaar werd gevonden in een weiland in Westdorpe in Zeeuws-Vlaanderen. Daarom vraagt de politie dinsdagavond voor de vierde keer aandacht voor de zaak in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

De politie wil voor uitzending niet bevestigen dat er nieuwe ontwikkelingen in de zaak worden gepresenteerd. "Maar het wordt geen herhaling van reeds bekende feiten", zegt een woordvoerder.

Het lichaam van de vrouw, die geen kleding aanhad, lag in een weiland bij de Sint Anthoniekade en werd opgemerkt door een voorbijganger. De vrouw bleek te zijn doodgeschoten. Het gaat om een blanke vrouw van tussen de 50 en 65 jaar met kort rossig haar en een normaal postuur. Ze is 1.65 tot 1.70 meter lang.

Met een tekening van hoe ze er bij leven vermoedelijk heeft uitgezien, probeerde de politie in augustus vorig jaar erachter te komen wie ze was. Maar tot op de dag van vandaag ontbreekt de gouden tip over de identiteit van het slachtoffer en de dader.

Meer uit Binnenland

Vier man aangehouden voor dreigende situatie in trein

UTRECHT (ANP) - De politie heeft zondagmiddag bij het Utrechtse station Vaartsche Rijn vier mensen uit een trein gehaald. Ze hadden een dreigende situatie gecreëerd in de trein en verschillende reizigers voelden zich volgens een politiewoordvoerder zo angstig dat ze melding deden bij de politie. De trein werd daarop stilgezet.

5 uur geleden
A12-blokkade na ruim 5 uur beëindigd, ruim 400 aanhoudingen

DEN HAAG (ANP) - De politie heeft zondagmiddag meer dan vierhonderd actievoerders aangehouden vanwege het blokkeren van de A12 in Den Haag. Klimaatactivisten van Extinction Rebellion en de Duitse beweging Letzte Generation liepen rond het middaguur de snelweg op ter hoogte van het Malieveld. Rond 17.30 uur meldde de gemeente Den Haag dat de blokkade is beëindigd. Vanwege schade aan het wegdek kan het stuk weg nog niet worden vrijgegeven: eerst moet het worden schoongemaakt en hersteld.

5 uur geleden
XR stopt blokkade A12 om 'onveilige situatie met tegendemonstranten'

DEN HAAG (ANP) - Extinction Rebellion heeft demonstranten die zondagmiddag de A12 blokkeren gevraagd de actie voortijdig te beëindigen. Volgens de activisten was het niet meer veilig door de aanwezigheid van een groep die was afgekomen op een oproep om tegen de blokkade te demonstreren. "We hebben een dringende oproep gedaan om zelf te vertrekken", zei een woordvoerder van XR.

9 uur geleden
Brand in woning Gouda met dode en gewonden onder controle

GOUDA (ANP) - De brand in een woning aan de Westerkade in Gouda, waarbij iemand overleed en drie mensen gewond raakten, is onder controle, meldt Veiligheidsregio Hollands Midden. Er wordt nog nageblust, waarna het pand wordt overgedragen aan de politie voor onderzoek, aldus de veiligheidsregio.

10 uur geleden
Ruim 380 kilo cocaïne onderschept in haven Vlissingen

VLISSINGEN (ANP) - Ruim 380 kilo cocaïne is zaterdag dankzij twee vondsten onderschept in de haven van Vlissingen, meldt het Openbaar Ministerie. De drugs met een straatwaarde van 28,5 miljoen euro zaten in tassen die vastgemaakt waren aan twee boeien en in een loods met bananen.

11 uur geleden
Explosie bij Utrechtse horecazaak

UTRECHT (ANP) - Bij een horecazaak aan de Amsterdamsestraatweg in de Utrechtse wijk Pijlsweerd is in de nacht van zaterdag op zondag een explosie geweest. De politie bevestigt berichtgeving hierover door RTV Utrecht. Het pand raakte beschadigd. Er is niemand gewond geraakt en nog niemand opgepakt.

11 uur geleden
Tientallen mensen geven gehoor aan tegendemonstratie A12-blokkade

DEN HAAG (ANP) - Tientallen mensen zijn zondag afgekomen op de dagelijkse blokkade van de A12 door Extinction Rebellion na een oproep op sociale media voor een tegendemonstratie. De groep bestaat vooral uit mannen en wordt door de politie gescheiden gehouden van de klimaatdemonstranten, die rond het middaguur de A12 betraden.

11 uur geleden