Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Woods stapt uit PGA Championship na dramatische ronde

Woods stapt uit PGA Championship na dramatische ronde

TULSA (ANP/RTR) - De Amerikaanse golfer Tiger Woods heeft zich zaterdag teruggetrokken uit het PGA Championship. De organisatie van de tweede major van het jaar heeft dat bekendgemaakt.

Woods had een dramatische derde ronde en ging rond in 79 slagen, een van zijn slechtste scores ooit op een major. De vijftienvoudig majorwinnaar had zichtbaar last van fysieke ongemakken. Op de vraag vlak na zijn ronde of hij nog doorgaat, antwoordde hij: "nou, ik heb pijn. Dat is wat ik zeker weet."

De openingsdag van het PGA Championship was met 74 slagen ook al moeizaam voor Woods, maar hij herstelde zich in de tweede ronde met 69 slagen en haalde zo de cut waardoor hij het toernooi mocht vervolgen.

De 46-jarige Woods maakte in april op de Masters zijn rentree na ruim een jaar afwezigheid als gevolg van een auto-ongeluk. Hij liep daarbij zware verwondingen aan zijn rechterbeen op.

Meer uit Sport

Boksers Fury en Oesik gaan strijden om alle zwaargewichttitels

RIYAD (ANP) - Bokser Tyson Fury neemt het in Saudi-Arabië op een nader te bepalen datum op tegen de Oekraïner Oleksandr Oesik. De winnaar zal alle gordels in de zwaargewichtklassen in handen krijgen.

3 uur geleden
Judoka Korrel verdedigt zijn Europese titel in Montpellier

PAPENDAL (ANP) - Judoka Michael Korrel gaat zijn titel verdedigen in de klasse tot 100 kilogram op de EK in Montpellier. Hij is opgenomen in een selectie van zeven mannen en negen vrouwen voor de Europese titelstrijd, die van 3 tot en met 5 november in de Franse stad wordt gehouden.

5 uur geleden
Broch toch bij voorlopige handbalselectie voor WK

ARNHEM (ANP) - Handbalster Yvette Broch is opgenomen in de voorlopige WK-selectie voor het Nederlandse team. Daarmee lijkt een rentree tot de mogelijkheden te behoren. De 32-jarige Broch liet eerder weten nu niet beschikbaar te zijn voor Nederland.

6 uur geleden
Wereldkampioene Ferrand-Prévot past voor EK gravelfietsen

OUD-HEVERLEE (ANP) - Regerend wereldkampioene Pauline Ferrand-Prévot heeft zich afgemeld voor de EK gravelfietsen in het Belgische Oud-Heverlee. De 31-jarige Française heeft een coronabesmetting opgelopen.

7 uur geleden
Russische sporters mogen deelnemen aan Paralympische Spelen

PARIJS (ANP) - Russische sporters mogen volgend jaar deelnemen aan de Paralympische Spelen in Parijs. Het Internationaal Paralympisch Comité heeft gestemd tegen een volledig verbod op paralympische sporters uit het land.

8 uur geleden
Tsitsipas direct onderuit op tennistoernooi van Peking

PEKING (ANP) - Stefanos Tsitsipas is in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Peking uitgeschakeld. De Griekse tennisser ging in twee sets onderuit tegen de Chileen Nicolas Jarry: 6-4 6-4.

10 uur geleden
Jumbo-Visma met Roglic naar Ronde van Emilia

BOLOGNA (ANP) - Jumbo-Visma verschijnt zaterdag met Primoz Roglic aan de start van de Ronde van Emilia. Donderdag ging het gerucht dat de Sloveense kopman op het punt staat de Nederlandse wielerploeg te verlaten. De meervoudig winnaar van de Vuelta heeft nog een doorlopend contract.

11 uur geleden