Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wolverhampton neemt Sarabia over van PSG

Wolverhampton neemt Sarabia over van PSG

WOLVERHAMPTON (ANP/RTR) - Wolverhampton Wanderers heeft de Spaanse middenvelder Pablo Sarabia overgenomen van Paris Saint Germain. De club uit de Premier League van coach Julen Lopetegui heeft 5 miljoen euro betaald voor Sarabia, die is vastgelegd tot medio 2025.

De 30-jarige Spanjaard maakte 22 doelpunten in 98 wedstrijden voor PSG en had nog een contract tot medio 2024 in Parijs. "Lopetegui kende de speler van toen hij de leiding had over Spanje onder 19 in 2011 en Sarabia tot aanvoerder had gemaakt van de ploeg die Europees kampioen onder 19 werd", meldde Wolverhampton.

Wolverhampton heeft in de transferperiode ook de Braziliaan Matheus Cunha en middenvelder Mario Lemina aan de selectie toegevoegd. De Wolves staan zestiende in de Premier League.

Meer uit Voetbal

NAC Breda klopt Jong PSV en zet grote stap richting play-offs

BREDA (ANP) - NAC Breda heeft een grote stap gezet op weg naar deelname aan de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. De Brabanders wonnen met 2-0 van Jong PSV en klommen daardoor over Jong AZ heen naar de zevende plek op de ranglijst.

13 minuten geleden
Aaronson schiet het al gedegradeerde Vitesse naar zege op Fortuna

ARNHEM (ANP) - Vitesse heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard met 3-2 gewonnen. Paxten Aaronson was de grote man bij de thuisploeg die vorige week na aftrek van 18 punten uit de Eredivisie degradeerde. De Amerikaanse middenvelder scoorde tweemaal.

14 minuten geleden
Anderlecht laat punten liggen bij Cercle, Club Brugge sluit aan

BRUGGE (ANP) - Anderlecht moet de koppositie in de play-offs om de Belgische landstitel nu delen met Club Brugge. De ploeg uit Brussel bleef in de uitwedstrijd tegen Cercle Brugge steken op een 1-1-gelijkspel. Eerder won Club Brugge met 3-0 bij Racing Genk.

40 minuten geleden
Voetbalsters Van de Donk en Egurrola met Lyon weer naar CL-finale

PARIJS (ANP) - De voetbalsters van Olympique Lyon staan wederom in de finale van de Champions League. Met Oranje-internationals Damaris Egurrola en Daniëlle van de Donk in de basis won de recordwinnaar ook het uitduel met Paris Saint-Germain (1-2), na de 3-2-zege van vorige week. Jackie Groenen speelde 84 minuten mee bij de thuisploeg, Lieke Martens viel in.

42 minuten geleden
Nederlanders Dallinga en Cissoko helpen Toulouse aan zege

TOULOUSE (ANP) - Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko hebben Toulouse in de Franse voetbalcompetitie aan een overwinning geholpen. Dankzij twee doelpunten van de Nederlanders, draaide het elftal van trainer Carles Martínez een achterstand in de uitwedstrijd tegen FC Lorient om: 1-2.

1 uur geleden
Bologna pakt na rood Beukema punt in thuisduel met Udinese

BOLOGNA (ANP) - Bologna is er in de Serie A niet in geslaagd nummer 3 Juventus op de ranglijst te passeren. Het team van coach Thiago Motta kwam voor eigen publiek niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

1 uur geleden
Koploper Arsenal boekt nipte zege in stadsderby bij Tottenham

LONDEN (ANP) - Arsenal heeft dankzij een krappe zege in de stadsderby tegen Tottenham Hotspur goede zaken gedaan in de Engelse titelstrijd (2-3). De koploper was in de eerste helft uiterst effectief, met drie treffers uit twee schoten op doel. Dankzij een eigen doelpunt van Pierre-Emile Højbjerg en goals van Bukayo Saka en Kai Havertz leidden de 'Gunners' al met 3-0 bij rust.

1 uur geleden