Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Woedende reacties op Facebookpagina Tilburg om vergunning fans

Woedende reacties op Facebookpagina Tilburg om vergunning fans

TILBURG (ANP) - Op de Facebookpagina van de gemeente Tilburg reageren tientallen mensen woedend en vol onbegrip op de beslissing van burgemeester Theo Weterings (VVD) om een vergunning te geven voor het feest bij het Willem II stadion. Enkelen vinden dat de burgemeester moet opstappen. Weterings is ook voorzitter van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Weterings legde de verantwoordelijkheid bij de feestende fans. Maar, reageert iemand op Facebook: "Wanneer gaat onze burgemeester eindelijk eens zijn verantwoordelijkheid nemen?"

"Bent u nou voorzitter van onze veiligheidsregio, meneer Weterings? Schandalig!", vervolgt deze vrouw op facebook. "Neem een voorbeeld aan de burgemeester van Rotterdam - die durft tenminste maatregelen te nemen en te handhaven."

"Ziekmakend is het!", reageert iemand anders. "In voorbereiding, handhaving en reactie gefaald. Burgemeester, u moest maar gewoon gaan."

Meer uit Binnenland

Ook Curaçaose ministers testen negatief bij drugstest

WILLEMSTAD (ANP) - Minister-president van Curaçao, Gilmar 'Pik' Pisas, heeft negatief getest op de aanwezigheid van cocaïne en marihuana in zijn bloed. Dat geldt ook voor de andere ministers van zijn partij, de MFK. Alle negen parlementsleden van de partij testten ook negatief. Met de tests reageren de politici op aanhoudende verhalen op het eiland over drugsgebruik door politici.

1 uur geleden
NPLV: stop stapeling van problemen in achterstandswijken

DEN HAAG (ANP) - Twaalf directeuren van het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid (NPLV) vragen politiek Den Haag om "onorthodoxe maatregelen" om stapeling van problemen in achterstandswijken tegen te gaan. Ze doen de oproep in een opinieverhaal in het AD omdat deze opstapeling "de effectiviteit van hun aanpak bedreigt."

1 uur geleden
Rechter doet uitspraak in zaak over gebiedsverbod Pegida-voorman

ARNHEM (ANP) - De voorzieningenrechter van de rechtbank in Arnhem doet vrijdagochtend uitspraak in de zaak die Pegida-voorman Edwin Wagensveld heeft aangespannen tegen de gemeente Arnhem. De zaak gaat over het gebiedsverbod dat hem is opgelegd.

2 uur geleden
Gemeenteraad Haarlem breidt betaald parkeren niet uit

HAARLEM (ANP) - De gemeenteraad van Haarlem heeft donderdagavond het plan ingetrokken om betaald parkeren in de stad uit te breiden. Daarmee geeft de raad gehoor aan de uitkomst van een referendum onder inwoners.

5 uur geleden
Statushouders zoveel mogelijk in hotels, ook zonder fiat gemeenten

DEN HAAG (ANP) - Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) gaat statushouders in de asielopvang zoveel mogelijk in hotels plaatsen in de buurt van het azc waar ze nu verblijven, zonder dat er per se instemming is van de betrokken gemeenten. Het COA zegt donderdag een landelijke actie te zijn begonnen om de druk op de asielopvang te verminderen.

9 uur geleden
NVWA doet strafrechtelijk onderzoek naar bakfietsfabrikant Babboe

DEN HAAG (ANP) - De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is begonnen met een strafrechtelijk onderzoek naar bakfietsfabrikant Babboe. Dit bevestigt een woordvoerder van de NVWA na berichtgeving van RTL Nieuws. De fietsfabrikant is in opspraak geraakt doordat verschillende bakfietsmodellen onveilig bleken.

12 uur geleden
NPO trekt twee opgelegde boetes aan Ongehoord Nederland in

HILVERSUM (ANP) - De NPO heeft besloten de tweede en derde boete die werden opgelegd aan aspirant-omroep Ongehoord Nederland in te trekken. Dat heeft de NPO donderdag gemeld. Het besluit volgt uit de gesprekken tussen de NPO en Ongehoord Nederland over hoe de samenwerking binnen het bestel verder moet gaan.

13 uur geleden