Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Will Smith geeft Chris Rock een klap tijdens Oscarceremonie

Will Smith geeft Chris Rock een klap tijdens Oscarceremonie

LOS ANGELES (ANP) - Een grap van Chris Rock over Jada Pinkett-Smith viel tijdens de Oscarceremonie in de nacht van zondag op maandag behoorlijk verkeerd bij haar echtgenoot, Will Smith. De genomineerde acteur liep het podium op en gaf de comedian een klap.

Rock maakte een grap over G.I. Jane, een film waarin Demi Moore met gemillimeterd haar een militair met die bijnaam speelt. Smith reageerde woedend: nadat hij Rock een klap had gegeven zei hij: "Hou de naam van mijn vrouw uit je fucking mond."

Op social media wezen al snel veel mensen hun volgers erop dat Jada Pinkett-Smith lijdt aan alopecia, een aandoening waardoor iemand gedeeltelijk of helemaal kaal wordt. In de zaal leken de aanwezigen zich niet goed raad met het incident. Op sociale media circuleerden al snel foto's van diverse sterren in shock op het moment dat het gebeurde.

Een journalist van The Hollywood Reporter die aanwezig was in de zaal liet op Twitter weten dat Smith na het incident in tranen was. Tijdens de eerste reclamepauze die erop volgde zou Denzel Washington naar hem en Jada toe zijn gekomen om hen te troosten.

Meer uit Buitenland

Opnieuw demonstraties in Israël tegen regering Netanyahu

JERUZALEM (ANP/DPA) - Duizenden Israëliërs hebben donderdag gedemonstreerd tegen de regering van premier Benjamin Netanyahu. Ze beschuldigen Netanyahu ervan een deal te belemmeren waardoor de Israëlische gijzelaars vrijgelaten worden die door Hamas gevangen worden gehouden.

2 uur geleden
Mogelijke wapenleveringen van en naar Korea's na bezoek Poetin

PYONGYANG (ANP/RTR) - Het bezoek van de Russische president Vladimir Poetin aan Noord-Korea heeft geleid tot speculaties over de rol van beide Korea's in de oorlog in Oekraïne. Poetin sloot donderdag niet uit dat Rusland wapens naar Noord-Korea zal sturen. Tegelijkertijd waarschuwt hij Zuid-Korea dat het een "grote fout" maakt als het besluit wapens te leveren aan Oekraïne.

9 uur geleden
Acteur Donald Sutherland (88) overleden

MIAMI (ANP) - De Canadese acteur Donald Sutherland is overleden. Zijn zoon, acteur Kiefer Sutherland, meldt dat donderdag op X. Sutherland was bekend van rollen in films als Klute, M*A*S*H, Ordinary People en de filmreeks The Hunger Games. Sutherland is 88 jaar geworden.

10 uur geleden
Poetin ziet NAVO ook in Azië als bedreiging

HANOI (ANP/RTR) - De Russische president Vladimir Poetin beschouwt de NAVO ook in Azië als een "veiligheidsdreiging" voor zijn land. Poetin is op bezoek in Vietnam en beschuldigt de westerse alliantie ervan daar op te rukken.

10 uur geleden
VS geven Oekraïne voorrang bij levering luchtafweer

WASHINGTON (ANP/RTR) - Voorlopig leveren de Verenigde Staten Patriot-systemen en andere soorten luchtafweer alleen aan Oekraïne. Het Witte Huis zegt dat dit land voorrang krijgt door de oorlog met Rusland. Andere landen krijgen de Patriots die hen beloofd zijn nog wel, maar zullen even geduld moeten hebben.

11 uur geleden
Hongarije belooft een loyale voorzittersrol van de EU

BRUSSEL (ANP) - Als Hongarije per 1 juli het EU-voorzitterschap overneemt van België, hoeft niemand zich zorgen te maken dat het land partijdig of vooringenomen zal zijn in EU-dossiers. Dat heeft de Hongaarse ambassadeur bij de Europese Unie Bálint Ódor gezegd bij de presentatie van de Hongaarse EU-prioriteiten.

11 uur geleden
Geboortecijfer in Westen sinds 1960 gehalveerd

PARIJS (ANP) - Het geboortecijfer in westerse landen is sinds 1960 meer dan gehalveerd. In 2022 kregen vrouwen volgens de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) gemiddeld 1,5 kind, terwijl er 62 jaar eerder nog 3,3 kinderen per vrouw werden geboren.

13 uur geleden