Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wielerwedstrijd Clásica San Sebastián gaat dit jaar niet door

Wielerwedstrijd Clásica San Sebastián gaat dit jaar niet door

SAN SEBASTIAN (ANP) - De wielerwedstrijd Clásica San Sebastián wordt dit seizoen niet verreden, vanwege de uitbraak van het coronavirus. De eendaagse koers door Baskenland was voor 25 juli uitgeschreven.

"Het is een moeilijke beslissing, maar we voelen ons verplicht om onze koersen definitief te annuleren dit jaar", meldt de organisatie. "Onze wedstrijden lokken altijd duizenden mensen naar buiten. Maar we willen niet bijdragen tot een nieuwe verspreiding van het virus. We willen ook niet dat de gemeenten en instellingen geld in onze wedstrijd pompen dit jaar. Dat geld kunnen ze in deze periode beter besteden."

De Belg Remco Evenepoel greep vorig jaar de zege in de Clásica San Sebastián. Bauke Mollema ging in 2016 als eerste over de finish.

Meer uit Sport

Wereldkampioene Kopecky doet woensdag toch mee aan Waalse Pijl

CHARLEROI (ANP) - Wereldkampioene Lotte Kopecky doet woensdag toch mee aan de Waalse Pijl. "Ze start als luxeknecht", meldt haar ploeg SD Worx-Protime.

1 uur geleden
Olympische vlam voor Spelen in Parijs ontstoken in Griekenland

OLYMPIA (ANP/RTR) - In Griekenland is de olympische vlam traditioneel ontstoken voor de Olympische Spelen van Parijs komende zomer. Dat gebeurde zoals altijd in Olympia, de plaats waar de Olympische Spelen zijn ontstaan.

2 uur geleden
Olympische basketbalselectie VS gevuld met NBA-sterren

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse basketbalselectie voor de Olympische Spelen is zo goed als rond, schrijven onder meer The Athletic en CBS Sports. Het mannenteam bestaat uit NBA-sterren zoals LeBron James, Kevin Durant en Stephen Curry.

3 uur geleden
Tennisser Murray hoeft geen operatie te ondergaan

LONDEN (ANP/Belga) - Tennisser Andy Murray hoeft geen operatie te ondergaan voor zijn enkelblessure. Het is nog wel onduidelijk wanneer hij zijn rentree kan maken op de baan.

16 uur geleden
Nadal bevestigt deelname aan tennistoernooi van Barcelona

BARCELONA (ANP/RTR) - Rafael Nadal heeft bevestigd dat hij deze week zijn rentree maakt tijdens het tennistoernooi van Barcelona. "Dinsdag sta ik op de baan", zei de 37-jarige Spanjaard, die aangaf dat hij niet wist of hij kon spelen toen hij in Barcelona arriveerde.

17 uur geleden
Tennisser Alcaraz hoopt op deelname aan masterstoernooi Madrid

MADRID (ANP/AFP) - Carlos Alcaraz hoopt dat hij zijn titel op het masterstoernooi van Madrid kan verdedigen. De Spaanse nummer 3 van de wereldranglijst zegt echter dat het onzeker is of hij fit genoeg is om dat te kunnen doen.

18 uur geleden
Ethiopiër Lemma wint marathon Boston na lange solo

BOSTON (ANP) - De Ethiopische atleet Sisay Lemma heeft de marathon van Boston op zijn naam geschreven. De 33-jarige marathonloper won in een tijd van 2.06.17 en bleef daarmee zijn landgenoot Mohamed Esa en de Keniaan Evans Chebet voor. Chebet had de marathon de afgelopen twee jaar gewonnen.

19 uur geleden