Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wereldkampioen Price uitgeroepen tot darter van het jaar

Wereldkampioen Price uitgeroepen tot darter van het jaar

LONDEN (ANP) - Gerwyn Price is maandag op een digitale bijeenkomst van de bond PDC uitgeroepen tot darter van het jaar. Price veroverde onlangs de wereldtitel en voert op dit moment de wereldranglijst aan. "Er was geen andere keus mogelijk", aldus de PDC.

De afgelopen jaren was de prijs van speler van het jaar steeds naar de Brabander Michael van Gerwen gegaan.

Meer uit Sport

Topontwerper Newey verlaat kampioensteam Red Bull

MILTON KEYNES (ANP) - Topontwerper Adrian Newey heeft besloten het Formule 1-team van Red Bull te verlaten. Dat meldden diverse goed ingevoerde autosportmedia.

16 minuten geleden
Nadal eenvoudig naar tweede ronde masterstoernooi Madrid

MADRID (ANP) - Rafael Nadal heeft de tweede ronde van het masterstoernooi van Madrid bereikt. De 37-jarige Spanjaard was in twee sets te sterk voor de Amerikaan Darwin Blanch: 6-1 6-0.

27 minuten geleden
Shorttrackster Schulting gaat langebaanschaatsen bij Jumbo

HEERENVEEN (ANP) - Shorttrackster Suzanne Schulting sluit aan bij schaatsploeg Jumbo. De meervoudig olympisch kampioene gaat het shorttracken combineren met langebaanschaatsen, meldt de ploeg van coach Jac Orie.

1 uur geleden
Tennisster Rus pijnlijk onderuit tegen Gauff in Madrid: 0-6 0-6

MADRID (ANP) - Tennisster Arantxa Rus heeft in de tweede ronde van het graveltoernooi in Madrid een pijnlijke nederlaag geleden. De Nederlandse nummer 47 van de wereld was kansloos tegen de Amerikaanse Coco Gauff. Ze verloor in twee sets met de veelzeggende cijfers 6-0 6-0.

2 uur geleden
Wielrenner Nys wint tweede etappe in Ronde van Romandië

SALVAN (ANP) - Wielrenner Thibau Nys heeft de tweede etappe in de Ronde van Romandië op zijn naam geschreven. De 21-jarige Belg van Lidl-Trek was na 171 kilometer tussen Fribourg en Salvan de beste in een sprint van drie renners na de beklimming van Les Marécottes. Nys versloeg de Italiaan Andrea Vendrame en de Australisch kampioen Luke Plapp.

2 uur geleden
Tennisser Gasquet verliest duizendste wedstrijd op ATP-toernooi

MADRID (ANP) - Tennisser Richard Gasquet heeft zijn duizendste wedstrijd op het ATP-circuit niet met een zege kunnen bekronen. De 37-jarige Fransman verloor van de Italiaan Lorenzo Sonego in de eerste ronde van het graveltoernooi van Madrid (6-2 7-5).

4 uur geleden
Daleman (17) en Van Oorschot (20) nieuw in shorttrackselectie

UTRECHT (ANP) - Diede van Oorschot en Angel Daleman maken vanaf komend seizoen deel uit van de nationale shorttrackselectie. Voor Sven Roes is na twee jaar blessureleed juist geen plaats meer. De 24-jarige Roes vindt dat "oneerlijk", schrijft hij op Instagram. "Maar topsport is hard en dat blijkt."

4 uur geleden