Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wereldbekerfinale skiën in Italië afgelast

Wereldbekerfinale skiën in Italië afgelast

ROME (ANP) - De wereldbekerfinale skiën die binnenkort in het Italiaanse Cortina d'Ampezzo zou worden gehouden, gaat niet door. De nationale bond van het land heeft laten weten dat de beslissing in verband met de uitbraak van het nieuwe coronavirus is genomen.

De wedstrijd in Cortina d'Ampezzo zou de afsluiting van het seizoen zijn. Nu is de laatste wedstrijd in het alpine seizoen die van Kranjska Gora, die op 14 en 15 maart wordt gehouden. Hierdoor zijn er inmiddels ook meteen meerdere beslissingen gevallen; de Zwitserse Corinne Suter wint de wereldbeker op de afdaling en de Super G, landgenoot Beat Feuz kan deze in de afdaling niet meer ontgaan.

De Italiaanse sportwereld ligt in brede zin grotendeels stil. Eerder in de week liet de regering weten dat bij grote evenementen tot 3 april geen toeschouwers mogen worden toegelaten.

Meer uit Sport

Olympische vlam voor Spelen in Parijs ontstoken in Griekenland

OLYMPIA (ANP/RTR) - In Griekenland is de olympische vlam traditioneel ontstoken voor de Olympische Spelen van Parijs komende zomer. Dat gebeurde zoals altijd in Olympia, de plaats waar de Olympische Spelen zijn ontstaan.

1 uur geleden
Olympische basketbalselectie VS gevuld met NBA-sterren

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse basketbalselectie voor de Olympische Spelen is zo goed als rond, schrijven onder meer The Athletic en CBS Sports. Het mannenteam bestaat uit NBA-sterren zoals LeBron James, Kevin Durant en Stephen Curry.

2 uur geleden
Tennisser Murray hoeft geen operatie te ondergaan

LONDEN (ANP/Belga) - Tennisser Andy Murray hoeft geen operatie te ondergaan voor zijn enkelblessure. Het is nog wel onduidelijk wanneer hij zijn rentree kan maken op de baan.

15 uur geleden
Nadal bevestigt deelname aan tennistoernooi van Barcelona

BARCELONA (ANP/RTR) - Rafael Nadal heeft bevestigd dat hij deze week zijn rentree maakt tijdens het tennistoernooi van Barcelona. "Dinsdag sta ik op de baan", zei de 37-jarige Spanjaard, die aangaf dat hij niet wist of hij kon spelen toen hij in Barcelona arriveerde.

16 uur geleden
Tennisser Alcaraz hoopt op deelname aan masterstoernooi Madrid

MADRID (ANP/AFP) - Carlos Alcaraz hoopt dat hij zijn titel op het masterstoernooi van Madrid kan verdedigen. De Spaanse nummer 3 van de wereldranglijst zegt echter dat het onzeker is of hij fit genoeg is om dat te kunnen doen.

17 uur geleden
Ethiopiër Lemma wint marathon Boston na lange solo

BOSTON (ANP) - De Ethiopische atleet Sisay Lemma heeft de marathon van Boston op zijn naam geschreven. De 33-jarige marathonloper won in een tijd van 2.06.17 en bleef daarmee zijn landgenoot Mohamed Esa en de Keniaan Evans Chebet voor. Chebet had de marathon de afgelopen twee jaar gewonnen.

18 uur geleden
Dopingschorsing van 3 jaar voor oud-winnaar marathon Rotterdam

MONACO (ANP) - Marathonloper Marius Kimutai is voor drie jaar geschorst omdat hij is betrapt op doping. Dat meldt de onafhankelijke dopingautoriteit in de atletiek AIU. Kimutai, van oorsprong Keniaan, won in 2017 de marathon van Rotterdam. Vorig jaar was de atleet namens Bahrein de beste in de marathon van Barcelona.

21 uur geleden