Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weer ruim een miljoen kijkers voor Marble Mania

Weer ruim een miljoen kijkers voor Marble Mania

HILVERSUM (ANP) - Marble Mania blijft scoren. Het SBS6-programma trok donderdagavond 1,16 miljoen kijkers, meldt Stichting KijkOnderzoek. Sinds de aftrap eind januari scoort het programma, waarin bekende Nederlanders de knikkerstrijd met elkaar aangaan, steeds boven de miljoen kijkers.

In Marble Mania nemen BN'ers het in verschillende teams tegen elkaar op in een knikkerwedstrijd. Het programma eindigde op plek 6 in de kijkcijferlijst van donderdag.

Marble Mania moest programma's als het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (2,49 miljoen), het NOS Journaal van 18.00 uur op NPO 1 (1,62 miljoen), het Half acht nieuws op RTL 4 (1,4 miljoen), EenVandaag op NPO 1 (1,27 miljoen) en Dit was het nieuws op NPO 1 (1,17 miljoen) voor laten gaan.

Ook de TV Kantine op RTL 4 passeerde de grens van een miljoen kijkers. In het programma was een persiflage te zien op De Slimste Mens.

Meer uit Binnenland

Opnieuw explosie in Rotterdamse Eric Kropstraat, geen gewonden

ROTTERDAM (ANP) - In de Eric Kropstraat in Rotterdam-Feijenoord is opnieuw een explosie geweest. Rond 03.15 uur ging een explosief af bij een ander portiek dan in de nacht van maandag op dinsdag, toen het ook al raak was. De politie meldt dat niemand gewond is geraakt.

24 minuten geleden
Deel Utrecht Centraal beperkt toegankelijk om veiligheidsoefening

UTRECHT (ANP) - In en rond station Utrecht Centraal vindt donderdag een veiligheidsoefening plaats door tientallen medewerkers van hulpdiensten en andere instanties. Daardoor zullen volgens de NS enkele delen van het station beperkt toegankelijk zijn.

29 minuten geleden
Twee weken geen treinen tussen Meppel en Assen

HOOGEVEEN (ANP) - De spoorlijn tussen Meppel en Assen ligt er twee weken uit vanwege werkzaamheden bij Hoogeveen. ProRail adviseert reizigers die bijvoorbeeld met de trein van Zwolle naar Groningen willen om via Leeuwarden te reizen. Tussen Meppel, Hoogeveen, Beilen en Assen worden bussen ingezet.

31 minuten geleden
Rechtbank doet uitspraak in zaak over babymoord in Rotterdam

ARNHEM (ANP) - In de strafzaak tegen de 23-jarige Rotterdammer Ruud S., die wordt verdacht van de moord op zijn zes maanden oude dochtertje Emily, volgt donderdagmiddag een uitspraak van de rechter. Tegen S. is acht jaar cel geƫist en tbs met dwangverpleging.

34 minuten geleden
Gelderse delegatie pleit in Den Haag voor meer ov-investeringen

NIJMEGEN (ANP) - Een delegatie uit Gelderland met onder meer gedeputeerde Jan van der Meer reist donderdag per bus naar Den Haag om het Rijk te vragen om een investering in het openbaar vervoer. Bij de Tweede Kamer willen de afgevaardigden uit Gelderland een grote ov-chipkaart aanbieden aan staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur) bij de Tweede Kamer. Die debatteert donderdag over het openbaar vervoer.

35 minuten geleden
Explosie bij woning in Katwijk, geen gewonden

KATWIJK (ANP) - Bij een woning in Katwijk heeft in de nacht van woensdag op donderdag een explosie plaatsgevonden. Volgens de politie raakte de woning beschadigd. Er zijn geen gewonden. Wat de explosie rond 00.10 uur aan de Blekerij heeft veroorzaakt, wordt onderzocht. Ook de brandweer kwam vanwege de ontploffing ter plaatse.

2 uur geleden
Gewonde door explosie bij pand in Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - Bij een pand aan de Cortenbachsingel in het zuidoosten van Rotterdam in de wijk Beverwaard is woensdagavond een explosief afgegaan. Een bewoner raakte lichtgewond, meldt de politie.

3 uur geleden