Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Waarschuwing voor mistbanken in flink deel van het land

Waarschuwing voor mistbanken in flink deel van het land

DE BILT (ANP) - Automobilisten moeten in het westen, midden en oosten van het land van tijd tot tijd lokaal rekening houden met mistbanken. Het KNMI heeft voor de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland code geel afgekondigd. Plaatselijk is het zicht minder dan 200 meter.

Volgens het KNMI zullen de mistbanken in de tweede helft van zondagochtend geleidelijk oplossen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Kabinet wacht nog met nieuwe maatregelen tegen coronavirus

DEN HAAG (ANP) - Het kabinet wil de besmettingscijfers van de komende paar dagen nog afwachten voor het een definitief besluit neemt over mogelijk nieuwe maatregelen tegen het coronavirus. Het aantal positieve testen ligt inmiddels rond de 10.000 per dag.

33 minuten geleden
Paar honderd demonstreren tegen pedofilie in Utrecht

UTRECHT (ANP) - Een paar honderd mensen hebben zondagmiddag op het Jaarbeursplein in Utrecht gedemonstreerd tegen pedofilie. Onder waren veel leden van motorclubs. De organisatie riep herhaaldelijk op voldoende afstand te nemen volgens de coronamaatregelen. De meeste mensen hielden zich daar aan. Niet alle betogers droegen mondkapjes.

3 uur geleden
Opnieuw kerkdiensten met meer dan 30 bezoekers

LEERDAM (ANP) - Ook zondag blijken er kerken in Nederland te zijn die meer mensen toelaten dan het dringend geadviseerde maximum van dertig in een binnenruimte. Zo woonden zondagochtend in Leerdam in de Sealthiëlkerk zo’n 230 mensen de dienst bij.

5 uur geleden
Paar honderd demonstreren tegen pedofilie in Utrecht

UTRECHT (ANP) - Een paar honderd mensen hebben zich zondagmiddag verzameld op het Jaarbeursplein in Utrecht voor een demonstratie tegen pedofilie. Onder hen zijn veel leden van motorclubs. De organisatie roept herhaaldelijk op voldoende afstand te nemen volgens de coronamaatregelen. De meeste mensen houden zich daar aan. Niet alle betogers dragen mondkapjes.

6 uur geleden
Drukte bij De Horsten, politie roept op thuis te blijven

WASSENAAR (ANP) - Het is zondag druk bij de koninklijke landgoederen De Horsten in Wassenaar. "De Horsten worden ondanks de Covidmaatregelen druk bezocht", schrijft de politie op Twitter. "Wees verstandig en blijf thuis".

6 uur geleden
Jongen (14) met machete aangehouden in Breda

BREDA (ANP) - Een 14-jarige jongen die een machete en een valmes bij zich had, is zaterdagavond in Breda aangehouden. Hij is opgepakt wegens verboden wapenbezit, meldt de politie.

8 uur geleden
Man op scooter 'zomaar' beschoten in Dordrecht

DORDRECHT (ANP) - Een man is in de nacht van zaterdag op zondag in Dordrecht beschoten. Volgens de politie is het hem een raadsel waarom dit gebeurde.

9 uur geleden