Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Waarschuwing voor mistbanken in flink deel van het land

Waarschuwing voor mistbanken in flink deel van het land

DE BILT (ANP) - Automobilisten moeten in het westen, midden en oosten van het land van tijd tot tijd lokaal rekening houden met mistbanken. Het KNMI heeft voor de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland code geel afgekondigd. Plaatselijk is het zicht minder dan 200 meter.

Volgens het KNMI zullen de mistbanken in de tweede helft van zondagochtend geleidelijk oplossen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Kabinet blijft reizen naar meeste Europese vakantielanden ontraden

DEN HAAG (ANP) - Het kabinet blijft reizen naar de meeste Europese landen ontraden. Het ministerie van Buitenlandse Zaken maakte zaterdagochtend vroeg bekend dat reizen naar vier EU-landen weer mogelijk wordt. Ook naar een aantal regio's mogen Nederlanders weer op vakantie gaan.

49 minuten geleden
Abraham Tuschinski krijgt in 2022 monument in Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - Rotterdam krijgt een monument voor bioscoopexploitant Abraham Tuschinski. Het is de bedoeling dat het kunstwerk, Ode aan Tuschinski, in 2022 in de Maasstad wordt onthuld. Dat vertelt kunstenares Anne-Mercedes Langhorst vrijdag aan regionale omroep Rijnmond.

4 uur geleden
Ruim honderd aanhoudingen in Utrecht na noodbevel

UTRECHT (ANP) - De politie heeft vrijdagavond ruim honderd personen opgepakt die ondanks een noodbevel demonstreerden in de wijk Lombok. Een groep had zich na de Pro-Palestijnse demonstratie op het Jaarbeursplein verzameld bij de moskee aan de Kanaalstraat. De groep werd ingesloten door de ME en die heeft ruim honderd van hen aangehouden. Er is één persoon opgepakt vanwege het gooien van stenen naar agenten.

4 uur geleden
Vakantiegangers weer welkom op Spaanse eilanden

DEN HAAG (ANP) - Vakantiegangers zijn vanaf zaterdag weer welkom op Spaanse eilanden, nu de reisadviezen worden versoepeld. De Nederlandse ambassadeur in Spanje, Jan Versteeg, zegt op Twitter verheugd te zijn dat vakantiegangers weer welkom zijn op de Balearen en de Canarische Eilanden. Reizigers die van die eilanden terugkeren naar huis hoeven ook niet langer een negatieve PCR-test te laten zien of in quarantaine te gaan.

5 uur geleden
Noodbevel in centrum van Utrecht na ontbonden demonstratie

UTRECHT (ANP) - In het centrum en omliggende wijken in Utrecht is vrijdagavond een noodbevel uitgevaardigd door de burgemeester, omdat een groep deelnemers van de ontbonden demonstratie op het Jaarbeursplein zich verplaatst door de stad. Iedereen "van wie een redelijk vermoeden bestaat uit te zijn op wanordelijkheden" moet het gebied verlaten. Anders krijgen ze mogelijk een boete of worden ze aangehouden, meldt de gemeente op Twitter. Het noodbevel is naast het centrum ook van kracht in de wijken Lombok, Nieuw Engeland en de Dichterswijk.

6 uur geleden
ME ontruimt Jaarbeursplein na drukte Pro-Palestijnse demonstratie

UTRECHT (ANP) - De ME is ingezet om de laatste demonstranten van het Jaarbeursplein af te drijven, bevestigt de politie Midden-Nederland. Het gaat om enkele tientallen demonstranten die niet vertrokken na meerdere oproepen van de politie en de organisatie om het plein te verlaten.

7 uur geleden
Instroom in ziekenhuizen blijft dalen

ZEIST (ANP) - Het aantal coronapatiënten dat op een verpleegafdeling of intensive care komt te liggen blijft hard dalen. In de afgelopen 24 uur zijn 163 mensen nieuw opgenomen in een ziekenhuis. Dat is het laagste aantal sinds 22 februari.

11 uur geleden