Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

VVV verliest ook van tien spelers FC Groningen

VVV verliest ook van tien spelers FC Groningen

VENLO (ANP) - VVV-Venlo heeft ook de tweede wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Jos Luhukay verloren. De Limburgers speelden in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen zo'n 70 minuten met een man meer, maar ze gingen onderuit door een doelpunt in de slotfase van Mo El Hankouri: 0-1. El Hankouri veroverde op zo'n 25 meter van het doel de bal en schoot vervolgens fraai raak.

Diep in de blessuretijd tikte Yahcuroo Roemer de gelijkmaker binnen, maar het doelpunt werd op advies van de VAR afgekeurd vanwege buitenspel. Georgios Giakoumakis had de lange bal van achteruit van Chris Kum namelijk nog met de punt van zijn schoen beroerd, waardoor Roemer buitenspel stond.

Luhukay, de opvolger van de ontslagen Hans de Koning, debuteerde voor de interlandperiode met een nederlaag bij PEC Zwolle (2-1). De laatste competitiezege van de ploeg uit Venlo dateert van eind januari. VVV moet na negen nederlagen op rij vrezen voor degradatie uit de Eredivisie.

De geel-zwarte brigade speelde het grootste deel van de wedstrijd tegen tien man. Azor Matusiwa, na lange afwezigheid terug in de basis bij Groningen, kreeg in de eerste 20 minuten twee gele kaarten van scheidsrechter Bas Nijhuis. VVV slaagde er ook tegen tien Groningers echter niet in om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Meer uit Voetbal

Riedewald vertrekt aan einde van seizoen bij Crystal Palace

LONDEN (ANP) - Jairo Riedewald vertrekt aan het einde van het seizoen transfervrij bij Crystal Palace. De club uit Londen heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen.

1 uur geleden
Pochettino vindt vertrek bij Chelsea 'niet einde van wereld'

LONDEN (ANP/AFP) - Mauricio Pochettino vindt het niet het eind van de wereld als hij aan het eind van het seizoen weg is bij Chelsea. Dat zei de Argentijnse trainer tijdens een persconferentie. Hij ligt onder vuur bij de Londenaren in een teleurstellend seizoen.

1 uur geleden
FC Twente kan met fitte selectie derde plaats veiligstellen

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente krijgt zondag mogelijk een tweede kans om de derde plaats van de Eredivisie veilig te stellen. De club moet daarvoor winnen van FC Volendam en afwachten of AZ punten verliest bij Go Ahead Eagles.

1 uur geleden
Aanvaller Gnabry komt dit seizoen niet meer in actie voor Bayern

MÜNCHEN (ANP) - Serge Gnabry komt dit seizoen niet meer in actie voor Bayern München. De aanvaller heeft woensdag een hamstringblessure opgelopen tijdens het verloren duel met Real Madrid in de halve finale van de Champions League (2-1).

1 uur geleden
Kampioen PSV rekent op De Jong in uitduel met Fortuna Sittard

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Peter Bosz verwacht dat Luuk de Jong zondag in actie kan komen voor PSV in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De spits viel afgelopen zondag uit tijdens de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (4-2). Maar hij traint inmiddels weer volledig mee.

2 uur geleden
Ajax benoemt Geelen tijdelijk als algemeen directeur

AMSTERDAM (ANP) - Menno Geelen gaat voorlopig als algemeen directeur van Ajax aan de slag. De commercieel directeur blijft die functie uitoefenen totdat zijn club een nieuwe directeur heeft gevonden en die persoon voldoende is ingewerkt.

2 uur geleden
FC Utrecht bindt verdediger Flamingo tot medio 2027

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht heeft de optie tot koop in het contract van de gehuurde Ryan Flamingo gelicht. De 21-jarige verdediger is nu tot medio 2027 aan de club uit de Domstad verbonden.

4 uur geleden