Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voor trainer Slot voelt gelijkspel tegen Slavia als nederlaag

Voor trainer Slot voelt gelijkspel tegen Slavia als nederlaag

ROTTERDAM (ANP) - Voor trainer Arne Slot voelde het gelijkspel van Feyenoord in het thuisduel met Slavia Praag (3-3) van de kwartfinale in de Conference League als een nederlaag. "Dat heeft te maken met onze goede eerste helft", zei hij. "En met die 3-3 in de 95e minuut natuurlijk. Dat doelpunt gaf ons een groot gevoel van teleurstelling."

"We hebben ze in de eerste helft murw gebeukt met al die goede aanvallen", zei Slot. "Maar helaas maakten we maar één doelpunt. En dan moesten we in de slotfase van de eerste helft ook nog een gelijkmaker incasseren die nooit had mogen tellen. Die aanvaller van hen stond hinderlijk buitenspel", doelde hij op Yira Sor. "Dat heeft iedereen gezien. Helaas is er nog geen videoscheidsrechter in de Conference League. Al zegt dat ook niet alles. Deze dingen zijn ons dit seizoen wel heel vaak overkomen."

Slot liep al bijna in de spelerstunnel toen hij zag dat veel van zijn spelers na het rustsignaal verhaal gingen halen bij de arbitrage. Zijn assistent Marino Pusic kreeg een rode kaart na een opstootje. Slot was mild voor Pusic. "Ik zag alleen maar heel veel mensen duwen en trekken. Ook de trainer van Slavia Praag. Pusic vertelde mij dat hij de boel wilde sussen. Maar hij is een emotionele man als hij op zo'n moment een duw in zijn rug krijgt."

"In de tweede helft hadden we een mindere fase", zei Slot. "We kwamen op achterstand, maar dan zegt het heel veel over ons dat we toch weer de 2-2 en 3-2 maakten. Bij die laatste hoekschop stonden we geloof ik met elf spelers in ons eigen strafschopgebied. Maar toch valt de 3-3. Er is niets verloren, maar dit moeten we even verwerken."

Meer uit Voetbal

FIFA tekent nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Europese clubs

ZÜRICH (ANP) - De FIFA heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten met de ECA, de associatie van Europese voetbalclubs. Dat gebeurde maandag tijdens de 29e algemene vergadering van de ECA. De nieuwe overeenkomst tussen de FIFA en de belangenbehartiger van de grootste voetbalclubs van Europa loopt tot en met 2030.

7 minuten geleden
Jong Oranje sluit trainingskamp af met gelijkspel tegen Tsjechië

SAN PEDRO DEL PINATAR (ANP) - De voetballers van Jong Oranje hebben op een trainingsstage in Spanje in hun tweede en laatste oefenwedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Zaterdag had de ploeg van bondscoach Erwin van de Looi Jong Noorwegen nog met 3-0 verslagen.

23 minuten geleden
Chelsea lijdt fors verlies vanwege sancties tegen Abramovitsj

LONDEN (ANP) - De Engelse voetbalclub Chelsea heeft afgelopen seizoen ruim 120 miljoen pond verlies gemaakt, omgerekend bijna 140 miljoen euro. Dat komt volgens Chelsea vooral vanwege alle beperkingen waar de club mee te maken had als gevolg van de sancties tegen voormalig eigenaar Roman Abramovitsj. De Russische zakenman verkocht Chelsea aan het einde van het vorige seizoen aan een Amerikaans consortium onder leiding van Todd Boehly.

1 uur geleden
MVV wil zo snel mogelijk kunstgras omruilen voor echt gras

MAASTRICHT (ANP) - Voetbalclub MVV Maastricht wil kunstgras zo snel mogelijk omruilen voor natuurgras. Aangezien de club uit de Keuken Kampioen Divisie slechts over één veld beschikt, waarop naast het eerste elftal ook alle teams uit de jeugdopleiding spelen en trainen, moet MVV een extra veld hebben. Het plan is boven de parkeerplaats voor stadion De Geusselt een trainingsveld aan te leggen.

1 uur geleden
Matchis bedroefd om dood PSV-er, maar dankbaar voor inzet donatie

LEIDEN (ANP) - Stichting Matchis, het centrum voor stamceldonoren, reageert bedroefd op de dood van perschef Thijs Slegers van PSV. De vroegere sportjournalist stierf op 46-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Begin februari maakte hij bekend dat hij zelf niet meer beter kon worden, maar anderen misschien wel. Daarom deed hij een oproep om stamcellen en bloed te doneren. Matchis heeft sindsdien een kleine 11.000 potentiële stamceldonoren extra kunnen registreren.

2 uur geleden
PSV-perschef Slegers overleden aan leukemie

EINDHOVEN (ANP) - Perschef Thijs Slegers van PSV is op 46-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van leukemie. Slegers maakte begin februari bekend dat hij van de doktoren te horen had gekregen dat ze hem niet meer konden helpen. De voormalig sportjournalist deed toen de oproep aan iedereen om bloed- en stamceldonor te worden en dat leverde duizenden nieuwe donoren op voor bloedbank Sanquin en Stichting Matchis.

3 uur geleden
KNVB gaat brief met beschuldigingen AZ voorleggen aan alle clubs

ZEIST (ANP) - De Nederlandse voetbalbond KNVB gaat de brief met beschuldigingen die AZ onlangs heeft gestuurd voorleggen aan de andere clubs uit het betaalde voetbal. De KNVB heeft de brief op de agenda gezet voor de komende Algemene Vergadering Betaald Voetbal, die op 27 juni wordt gehouden. "Wij vinden dat de leden van de sectie betaald voetbal van de KNVB zich hierover moeten kunnen uitspreken", aldus een woordvoerder.

3 uur geleden