Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voetganger komt om bij aanrijding in Geleen

Voetganger komt om bij aanrijding in Geleen

GELEEN (ANP) - In Geleen (Limburg) is een voetganger om het leven gekomen door een aanrijding. De man liep in de nacht van vrijdag op zaterdag op de weg toen hij door een auto werd geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 00.40 uur op de Oude Postbaan. Het slachtoffer overleed ter plekke. De politie onderzoekt waarom hij op de weg liep. De bestuurder van de auto is meegenomen voor verhoor.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Voormalig atletiekcoach voor rechter om ontucht met pupillen

DORDRECHT (ANP) - De Rotterdammer Jerry M. die als atletiektrainer bij verschillende clubs met meerdere meisjes ontucht zou hebben gepleegd, moet zich donderdag verantwoorden voor de rechtbank in Dordrecht. De 59-jarige M. zat vorig voorjaar 2,5 week in voorarrest in verband met de verdenkingen. Er waren vier aangiftes tegen hem binnengekomen.

over 22 minuten
Verhoren moskeeën afgesloten met omstreden Islamitische Stichting

DEN HAAG (ANP) - De secretaris van de omstreden Islamitische Stichting Nederland (Hollanda Diyanet Vakfi), de koepelorganisatie van Nederlandse moskeeën, wordt donderdag door de Tweede Kamer gehoord. Hiermee worden de twee weken durende verhoren over buitenlandse beïnvloeding van Nederlandse moskeeën afgesloten.

over 20 minuten
Meer 50-plussers met motor en motorrijbewijs

DEN HAAG (ANP) - Nederland telde begin dit jaar bijna 680.000 motoren, een stijging van 4 procent ten opzichte van 2014. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Met name het aantal 50-plussers met motor en motorrijbewijs is toegenomen, aldus het statistiekbureau.

4 uur geleden
Dode en gewonden bij incident in zorginstelling Wageningen

WAGENINGEN (ANP) - Bij een incident in een zorginstelling in Wageningen is een persoon om het leven gekomen en zijn twee mensen gewond geraakt. Dat gebeurde in een woning aan de Morel. Hulpverleners zijn ter plaatse, meldt de politie.

7 uur geleden
'Opening Limburgs carnavalsseizoen niet meer in Maastricht'

MAASTRICHT (ANP) - De opening van het Limburgse carnavalsseizoen op 11 november zal waarschijnlijk niet langer in Maastricht plaatsvinden. Dat zei een woordvoerder van de organisatie van het jaarlijkse 10.000-koppige evenement woensdag.

8 uur geleden
Kaag: half miljard voor inburgering migrant aan randen Europa

KHARTOEM (ANP) - Verbeter de opvang in de regio en als bijvangst neemt hopelijk de migratiestroom naar Europa af. Dat is wat minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) hoopt te bereiken met een nieuw programma dat ze woensdag lanceerde in Soedan.

11 uur geleden
Onrustig protest van boeren in Den Haag

DEN HAAG (ANP) - Zeker vier boeren zijn woensdag aangehouden tijdens het protest in Den Haag tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Ze maakten zich volgens de politie schuldig aan belediging, opruiing en verstoring van de openbare orde. Het werd onrustig toen de betogers van het demonstratieterrein naar het nabijgelegen ministerie van Landbouw wilden lopen. Ze wilden stickers van actiegroep Farmers Defence Force op dat gebouw plakken. De politie hield ze tegen en drong ze terug. Al snel hielden de boeren het protest voor gezien. De tractoren verlaten inmiddels Den Haag.

11 uur geleden