Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voetbalwedstrijd wijkt voor dreiging wilde zwijnen

Voetbalwedstrijd wijkt voor dreiging wilde zwijnen

ROSTOCK (ANP/DPA) - Een voetbalwedstrijd in het noordoosten van Duitsland is op het laatste moment verplaatst omdat wilde zwijnen het stadion onveilig maken. De gemeente Greifswald bepaalde dat wilde zwijnen in en rond het Volksstadion zo'n groot gevaar vormen dat de wedstrijd Greifswalder FC tegen FC Hansa Rostock vrijdag in Rostock moet worden gespeeld.

Een van de 'hooligans' verwondde vrijdag naast het stadion een hond ernstig. Greifswald en Rostock komen uit in de regionale Oberliga.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Buitenland

Turkse gezagsvoerder gecrasht vliegtuig gearresteerd

ISTANBUL (ANP/RTR) - De Turkse autoriteiten hebben de gezagvoerder gearresteerd van het vliegtuig dat eerder deze maand in Istanbul betrokken was bij een ongeluk waarbij drie doden vielen. Dat heeft het staatspersagentschap Anadolu woensdag bekendgemaakt.

over 43 minuten
Ministerie ontraadt reizen naar Corona-gemeenten Italië

DEN HAAG (ANP) - Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor de gemeenten in het noorden van Italië waar het coronavirus is vastgesteld, maandag aangepast. Het departement ontraadt reizen naar deze gemeenten in de provincie Padua en de regio Lombardije.

over 41 minuten
Advocate: Weinstein gaat in hoger beroep

NEW YORK (ANP/AFP) - Voormalig filmproducent Harvey Weinstein gaat in hoger beroep tegen de veroordeling wegens aanranding en verkrachting. Advocate Donna Rotunno bevestigde dat ze "beslist in beroep gaat en dat de strijd nog niet voorbij is". Een jury in New York achtte Weinstein schuldig en hij werd onmiddellijk naar een gevangenis overgebracht. Rechter James Burke bepaalt op 11 maart de strafmaat en die kan oplopen tot 25 jaar cel.

over 4 minuten
Weduwe Kobe Bryant spant zaak aan tegen helikopterbedrijf

LOS ANGELES (ANP/RTR) - Vanessa Bryant, de weduwe van de Amerikaanse basketballer Kobe Bryant, spant een rechtszaak aan tegen het bedrijf dat de fatale helikoptervlucht verzorgde waarbij haar echtgenoot en dochter Gianna om het leven kwamen.

23 minuten geleden
Strijdende partijen in Libië sluiten wapenstilstand

GENÈVE (ANP/DPA) - De strijdende partijen in Libië zijn een wapenstilstand overeengekomen. Het akkoord moet nog wel worden voorgelegd aan de leiders van de partijen die al maandenlang een bloedige strijd uitvechten in het land. Dat heeft de VN-missie voor Libië maandag medegedeeld na afloop van gesprekken tussen militaire vertegenwoordigers van beide kampen in Genève.

32 minuten geleden
Man die inreed op optocht vervolgd voor poging tot moord

VOLKMARSEN (ANP/DPA) - De 29-jarige man die inreed op een carnavalsoptocht in het Duitse Volkmarsen in de deelstaat Hessen wordt vervolgd voor poging tot moord. Dat heeft het OM in Frankfurt bekendgemaakt. Over de motieven van de man kan hij nog niets zeggen. Hij is gewond geraakt en kan nog niet verhoord worden.

1 uur geleden
Weinstein schuldig aan aanranding en verkrachting

NEW YORK (ANP/AFP/DPA) - De jury in het proces tegen Harvey Weinstein heeft de voormalig filmproducent schuldig bevonden aan aanranding van een voormalige assistente, Mimi Haleyi, en verkrachting van Jessica Mann die destijds actrice wilde worden. De 67-jarige Weinstein riskeert 25 jaar cel. Hij is in de rechtszaal onmiddellijk aangehouden en is geboeid naar een cel gebracht. Rechter James Burke bepaalt 11 maart de strafmaat.

2 uur geleden