Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voetbalvrouwen Ajax naar halve finale beker

Voetbalvrouwen Ajax naar halve finale beker

ENSCHEDE (ANP) - De voetbalvrouwen van Ajax hebben zich geplaatst voor de halve finale van de strijd om de nationale beker. Ze wonnen woensdag bij FC Twente met maar liefst 5-1.

Chasity Grant (2), Jonna van de Velde en Romée Leuchter scoorden voor de Amsterdamse club, bovendien kwam een van de treffers tot stand via het been van een Twentse speelster. Kayleigh van Dooren maakte het doelpunt voor de thuisclub.

ADO Den Haag, PSV en Excelsior bereikten eerder al de halve eindstrijd.

Meer uit Voetbal

Crystal Palace vernedert Manchester United met ruime zege

LONDEN (ANP) - Erik ten Hag heeft een pijnlijke nederlaag geleden met Manchester United. De trainer kon niet voorkomen dat zijn ploeg werd vernederd in het uitduel met Crystal Palace (4-0).

2 uur geleden
Door twee treffers van Chery houdt NEC uitzicht op vijfde plaats

ROTTERDAM (ANP) - Tjaronn Chery heeft NEC in de race om de vijfde positie van de Eredivisie gehouden. De 35-jarige middenvelder had met twee doelpunten een groot aandeel in de uitzege (0-3) van zijn club die de bekerfinale van Feyenoord verloor (1-0).

2 uur geleden
Duizenden supporters juichen PSV toe op Stadhuisplein

EINDHOVEN (ANP) - PSV is tijdens de huldiging op het bordes van het stadhuis in een inmiddels regenachtig Eindhoven door duizenden supporters toegejuicht. Zondag werd PSV voor de 25e keer landskampioen.

3 uur geleden
Invaller Koopmeiners helpt Atalanta aan belangrijke zege

SALERNO (ANP) - Teun Koopmeiners heeft Atalanta aan een belangrijke zege geholpen in de race om een ticket voor het nieuwe seizoen in de Champions League. De middenvelder maakte het winnende doelpunt in het uitduel met het al gedegradeerde Salernitana: 1-2.

4 uur geleden
West Ham United bevestigt dat trainer Moyes eind seizoen vertrekt

LONDEN (ANP) - Trainer David Moyes vertrekt aan het einde van het seizoen bij West Ham United. De club uit Londen heeft na verschillende gesprekken met de Schotse coach besloten zijn aflopende contract niet te verlengen.

4 uur geleden
Dortmund-coach Terzic hoopt tegen PSG opnieuw op hoofdrol Sancho

PARIJS (ANP/AFP) - Borussia Dortmund-trainer Edin Terzic erkende niet te weten of Jadon Sancho volgend seizoen nog deel uitmaakt van zijn ploeg. Hij sprak echter de hoop uit dat de Engelsman, gehuurd van Manchester United, in het tweede duel met Paris Saint-Germain uit de halve finales van de Champions League net zo sterk speelt als vorige week. Dortmund verdedigt in Parijs een 1-0-voorsprong.

5 uur geleden
Vitesse nadert opening in reddingsplan voor noodlijdende club

ARNHEM (ANP) - Vitesse is op weg naar een belangrijke stap in het reddingsplan. Interim-directeur Edwin Reijntjes van de Arnhemse club heeft goede hoop dat de Amerikaan Coley Parry afziet van zijn claim op de aandelen van de nummer laatst van de Eredivisie. Dat heeft hij verteld tijdens een bijeenkomst op het trainingscomplex van de club op Papendal, zo bevestigt een woordvoerder.

6 uur geleden