Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voetbalsters Ajax en AZ spelen 25 april gestaakte wedstrijd uit

AMSTERDAM (ANP) - Het restant van de gestaakte wedstrijd tussen de voetbalsters van Ajax en AZ wordt op donderdag 25 april uitgespeeld. De KNVB stelde zondag die speeldatum vast.

De wedstrijd werd zaterdag in de negende minuut afgebroken na een botsing tussen AZ-keepster Femke Liefting en Ajax-speelster Chasity Grant. Liefting bleef lang liggen en verliet daarna per brancard het veld. In het ziekenhuis wees onderzoek een hersenschudding uit.

Nadat de teams naar binnen waren gegaan, werd onderling besloten het duel niet te hervatten. De stand was op dat moment 0-0.

Ajax staat tweede in de Eredivisie. Als koploper FC Twente later zondag wint van FC Utrecht, stelt de club uit Enschede de titel al veilig.

Meer uit Voetbal

Willem II-aanvoerder Heerkens dolblij na 'fantastisch seizoen'

DORDRECHT (ANP) - Willem II-aanvoerder Freek Heerkens was na het 1-1-gelijkspel in en tegen Dordrecht uiteraard gelukkig met de promotie naar het hoogste niveau. "Willem II hoort thuis in de Eredivisie", zei hij tegen ESPN.

39 minuten geleden
Puntenverlies voor aanvaller Zirkzee met Bologna in Turijn

TURIJN (ANP) - Joshua Zirkzee is in de Serie A met Bologna blijven steken op een 0-0-gelijkspel bij Torino. Bologna had bij een zege de derde plek kunnen innemen, maar staat een punt achter op Juventus. Die ploeg komt zondag in actie bij AS Roma.

2 uur geleden
Simons krijgt rode kaart en haalt einde duel RB Leipzig niet

SINSHEIM (ANP) - Xavi Simons heeft in het competitieduel van RB Leipzig bij Hoffenheim (1-1) het einde niet gehaald. De Oranje-international kreeg na 72 minuten zijn tweede gele kaart, en dus rood, en moest vertrekken.

Fortuna en Go Ahead Eagles scoren niet, blessure voor Sierhuis

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles zijn niet tot scoren gekomen in de competitiewedstrijd in Limburg (0-0). Door het gelijkspel is de ploeg uit Deventer van coach René Hake dicht bij het bereiken van de play-offs voor Europees voetbal. Fortuna staat elfde.

3 uur geleden
Roda JC en FC Groningen strijden op laatste speeldag om promotie

KERKRADE (ANP) - Roda JC is door een 2-0-zege op SC Cambuur nog niet zeker van promotie naar de Eredivisie. Omdat FC Groningen bij Telstar diep in blessuretijd met 1-1 gelijkspeelde, valt de beslissing volgende week.

Geen winnaar bij Eredivisiewedstrijd Almere City - sc Heerenveen

ALMERE (ANP) - De wedstrijd tussen Almere City en sc Heerenveen is in een gelijkspel geëindigd. In Almere kwamen de Friezen via Osame Sahraoui terug tot 1-1 na een vroege achterstand. Kornelius Hansen had de ploeg van coach Alex Pastoor op voorsprong gezet.

Willem II speelt gelijk in Dordrecht en is terug in Eredivisie

DORDRECHT (ANP) - Willem II keert na een afwezigheid van twee jaar terug in de Eredivisie. De Tilburgers hadden genoeg aan een gelijkspel in en tegen Dordrecht: 1-1. De gelijkmaker van Michael de Leeuw viel pas diep in blessuretijd.