Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voetballer Fernandes eist verbeteringen bij Manchester United

Voetballer Fernandes eist verbeteringen bij Manchester United

MANCHESTER (ANP/AFP) - Voetballer Bruno Fernandes roept zijn werkgever Manchester United op aan zijn verwachtingen te voldoen. De 29-jarige Portugees benadrukte ondanks speculaties over zijn toekomst dat hij bij de club van trainer Erik ten Hag wil blijven.

Manchester United eindigde als achtste in de Premier League en greep daardoor naast Europees voetbal. Met winst van de FA Cup op Manchester City zou de club zich alsnog voor de Europa League kunnen plaatsen.

De Portugees, die nog een contract voor twee jaar in Manchester heeft, wil verbeteringen op het veld zien. "Ik hou ervan om het veld op te lopen op Old Trafford, meer dan wat dan ook in de wereld. Ik wil niet vertrekken. Dit is altijd mijn grootste droom geweest", zei hij in een brief aan de fans in The Players' Tribune vooraf aan de bekerfinale tegen de stadsgenoot. "Ik wil alleen maar dat mijn verwachtingen passen bij de verwachtingen van de club. Als je het de fans vraagt, zullen die je hetzelfde zeggen."

Fernandes werd in verband gebracht met transfers naar Bayern München en naar clubs in Saudi-Arabië. De aanvoerder zei eerder dat hij zou nadenken over zijn toekomst na het EK dat volgende maand begint.

"We willen strijden om de titel. We willen in de Champions League spelen. We willen in bekerfinales staan. Dat is de norm en dat is wat ik wil. Dat is wat jullie allemaal verdienen", richt hij zich tot de fans. "Ik wil blijven vechten. Na dit moeilijke seizoen voel ik het als mijn verantwoordelijkheid om meer te geven. Dat begint morgen. We moeten alles geven in deze laatste wedstrijd tegen City."

Meer uit Voetbal

Manchester United wil door met 'beste trainer' Ten Hag

BAARN (ANP) - Manchester United wil graag verder met Erik ten Hag als coach. Dat heeft de oud-coach van Ajax gezegd op tv bij de NOS. "Er is met andere kandidaten gesproken, maar uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat ze de beste trainer al hebben", zei de Tukker.

15 minuten geleden
Reijnders tevreden over 'steady' EK-debuut onervaren middenveld

HAMBURG (ANP) - Tijjani Reijnders oordeelde positief over het optreden van het onervaren middenveld van het Nederlands elftal in de eerste groepswedstrijd op het EK. Zowel hij, Jerdy Schouten als Joey Veerman deed nog niet eerder mee aan een eindtoernooi. Het drietal speelde tot zondag gezamenlijk pas 24 interlands.

1 uur geleden
Recordoptreden Kane bij Engeland, Servië zonder Tadic

GELSENKIRCHEN (ANP) - Harry Kane begint tegen Servië in de spits bij Engeland op het EK voetbal. Het wordt zijn 23e optreden in een interland op een groot toernooi en daarmee is hij de nieuwe recordhouder. Kane, de topscorer van Bayern München, passeert Ashley Cole.

1 uur geleden
Dumfries heeft bij tegentreffer Oranje déjà vu en baalt

HAMBURG (ANP) - Denzel Dumfries had in de openingswedstrijd van het Nederlands elftal op het EK tegen Polen (2-1) een déjà vu. Het tegendoelpunt deed hem erg denken aan het oefenduel met Duitsland in maart, toen Oranje met 2-1 verloor.

1 uur geleden
Denemarken verzuimt te winnen in eerste groepsduel met Slovenië

STUTTGART (ANP) - Denemarken heeft de eerste groepswedstrijd op het EK niet kunnen winnen van Slovenië. In Stuttgart verspeelden de Denen een voorsprong en moesten genoegen nemen met een 1-1-gelijkspel.

1 uur geleden
Wijnaldum vindt Weghorst 'speler die iedereen scherp houdt'

HAMBURG (ANP) - Georginio Wijnaldum complimenteerde Wout Weghorst na de gewonnen groepswedstrijd tegen Polen op het EK: 2-1. Niet alleen met het winnende doelpunt dat hij maakte, maar ook met de rol die de spits speelt in het Nederlands elftal.

1 uur geleden
Real Madrid gunt Franse aanwinst Mbappé geen deelname Spelen

DÜSSELDORF (ANP/AFP) - Sterspeler Kylian Mbappé heeft zondag bevestigd dat hij niet voor het Franse voetbalteam zal uitkomen op de Olympische Spelen in Parijs. Zijn nieuwe club Real Madrid staat niet toe dat de 25-jarige aanwinst het olympisch toernooi speelt na het EK voetbal in Duitsland.

2 uur geleden