Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vitesse krijgt steun van fans van andere clubs op sociale media

Vitesse krijgt steun van fans van andere clubs op sociale media

ARNHEM (ANP) - Op sociale media krijgt Vitesse veel steun nadat bekend werd dat de KNVB de licentie van de Arnhemse voetbalclub wil intrekken. Onder een bericht op de Facebook- en Instagrampagina van de club schrijven supporters bemoedigende woorden, ook fans van onder meer PSV en SC Cambuur.

"Beste vitesse supporters hoop oprecht dat jullie blijven bestaan in het betaald voetbal zo mooie club als vitesse moet niet verloren gaan. Groetjes uit Leeuwarden", schrijft Cambuur Fanpage op Instagram. PSV Ultimate laat weten: "Deze club mag niet verloren gaan."

Een Feyenoordfan schrijft: "Sterkte, Vitesse supporters. Een club als dit mag nooit verloren gaan. Hopen op een goede uitkomst van het beroep…" Ook vanuit Groningen is er steun: "Ben voor fcgroningen maar dit gun je zoon club niet". "Ik hoop dat er nog jarenlang profvoetbal in Arnhem gespeeld kan worden, zonder al dat gezeik. Hartelijke groeten en sterkte met jullie strijd, uit Amsterdam", schrijft iemand op Facebook. En ook staat er: "Als Roda Fan hoop ik dat Vitesse niet Failliet gaat…"

Ook kritieken

Anderen laten berichten achter als: "Arnhem till I die", "Mijn hart blijft altijd geel zwart " en "Armen wijd, borst vooruit, kop omhoog. MOTTEN ZE DAN!" Ook lijkt er nog vertrouwen te zijn in een goede afloop: "Ach, dit gaat wel goed komen".

Ook klinkt er kritiek op Vitesse, zoals: "dat is het resultaat van jarenlang wanbeleid. die schuld moet toch wel eerst afgelost worden... tis niet anders". Een aantal reageerders toont zich verheugd over het nieuws: "nooit meer naar Arnhem", staat in een paar posts te lezen.

Meer uit Binnenland

Politie onderzoekt tips over mishandeling Somaliër in Den Haag

DEN HAAG (ANP) - De politie spreekt "dagelijks nog" met getuigen en onderzoekt "verschillende tips" in de zaak rond de dodelijke mishandeling van een Somalische man in Den Haag afgelopen weekend. Over de identiteit van de mannen die als verdachten worden gezocht, wil een woordvoerster vanwege het lopende onderzoek geen uitspraken doen.

3 minuten geleden
Busvervoerders die naar Spelen rijden zijn voorbereid op file

DEN HAAG (ANP) - Verschillende busvervoerders in Nederland brengen de komende twee weken mensen naar Parijs waar vrijdag de Olympische Spelen beginnen. Er is vraag naar de busritten, maar van een stormloop zoals tijdens de halve finale van het EK-voetbal is geen sprake, blijkt uit een korte rondgang van het ANP. De busmaatschappijen die naar Parijs rijden, zijn voorbereid op de verwachte drukte rond de Franse hoofdstad.

29 minuten geleden
Reddingsbrigade pleit voor meer zwemles onder migrantenkinderen

IJMUIDEN (ANP) - Het is van groot belang dat onder kinderen met een migratieachtergrond meer voorlichting komt over zwemveiligheid en dat meer kinderen zwemles krijgen. Dat zegt de Reddingsbrigade in reactie op de CBS-cijfers over het aantal verdrinkingsdoden in de afgelopen tien jaar. Uit de cijfers komt naar voren dat jonge kinderen van migranten de afgelopen tien jaar vaker verdronken.

1 uur geleden
Politiemedewerkster vast voor voorbereiden moord op ex-partner

ROTTERDAM (ANP) - Een 41-jarige politiemedewerkster is op 5 juni aangehouden op verdenking van het voorbereiden van de moord op haar ex-partner. Het Openbaar Ministerie maakte de aanhouding van de vrouw uit Gorinchem donderdag bekend. Dat kon volgens het OM niet eerder om "onderzoeksbelangen". Haar voorarrest is op 16 juli met zestig dagen verlengd door de rechtbank.

1 uur geleden
Aantal besmettingen met blauwtongvirus stijgt naar bijna 800

DEN HAAG (ANP) - Het blauwtongvirus is in de afgelopen weken op 791 plekken in Nederland vastgesteld. Dat meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Dat is ruim twee keer zo veel als een week geleden. Vorige week vrijdag stond de teller op 318 gevallen en afgelopen maandag op 503.

2 uur geleden
Griffier rechtbank Rotterdam aangehouden om schenden ambtsgeheim

ROTTERDAM (ANP) - De rijksrecherche heeft woensdag een 36-jarige medewerker van de rechtbank Rotterdam aangehouden voor schending van het ambtsgeheim en computervredebreuk. Dat heeft het Openbaar Ministerie donderdag bekendgemaakt. De verdachte werkt als griffier bij het kabinet van de rechter-commissaris.

2 uur geleden
NS: uitloop werk aan spoor leidt tot forse drukte Zomercarnaval

UTRECHT (ANP) - De werkzaamheden aan het spoor tussen Den Haag HS en Schiedam-Centrum lopen uit en daarom rijden daar tot zeker maandagochtend geen treinen, meldt ProRail. Van 13 tot en met 26 juli zouden er geen treinen rijden tussen Den Haag en Rotterdam vanwege werkzaamheden, maar nu blijkt dat het treinverkeer alleen tussen Schiedam en Rotterdam op tijd kan worden opgestart. De NS verwacht hierdoor "forse drukte" op zaterdag als het Zomercarnaval plaatsvindt in Rotterdam.

2 uur geleden