Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verstappen de snelste, maar nog lang niet 'volle bak' gereden

Verstappen de snelste, maar nog lang niet 'volle bak' gereden

SAKHIR (ANP) - Max Verstappen was verreweg de snelste op de derde en laatste testdag van de Formule 1 in Bahrein, maar hij is niet 'volle bak' gegaan. "De auto voelt goed en ik heb het gewenste programma kunnen afwerken, dus dat is positief. Maar het heeft niet veel zin om naar de rondetijden te kijken, want niemand is nog voluit gegaan", zei de wereldkampioen na afloop van 53 ronden in de nieuwe Red Bull.

Verstappen vertelde verder dat hij vooral nieuwsgierig was naar de nieuwe banden van Pirelli. De Formule 1 gebruikt dit jaar een groter formaat. "De focus lag echt op het testen van de banden die we volgende week gaan gebruiken tijdens de eerste grand prix", zei hij. "We hebben zeker weer meer geleerd. De nieuwe onderdelen die vandaag op de auto zaten, werkten goed en daar hoop je natuurlijk op. Ten opzichte van de eerste testdagen in Barcelona hebben we de auto sneller gemaakt."

Meer uit Sport

Wittmann eerste vrouwelijke coach bij mannen in Duits profvoetbal

INGOLSTADT (ANP/DPA) - Sabrina Wittmann is de eerste vrouwelijke coach in het Duitse betaald voetbal bij de mannen. De 32-jarige Wittmann is aangesteld als hoofdcoach bij FC Ingolstadt, dat uitkomt in de derde Bundesliga.

18 minuten geleden
Reims stuurt vlak voor einde competitie trainer Still weg

REIMS (ANP/RTR) - De Franse voetbalclub Reims heeft drie speelronden voor het einde van het seizoen afscheid genomen van trainer Will Still. Zijn contract met de club uit de Ligue 1 is met wederzijdse instemming per direct beëindigd, meldde de club.

40 minuten geleden
Grootste vluchtelingenteam ooit op Olympische Spelen in Parijs

PARIJS/LAUSANNE (ANP) - Het team van vluchtelingen dat deze zomer aan de Olympische Spelen in Parijs meedoet, is groter dan ooit. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) presenteerde in Lausanne een ploeg van 36 sporters uit elf verschillende landen, waaronder Syrië, Soedan, Iran en Afghanistan.

56 minuten geleden
Tennisster Rus naar kwartfinale van graveltoernooi Lleida

LLEIDA (ANP) - Arantxa Rus heeft de kwartfinales bereikt van het WTA-toernooi in het Spaanse Lleida. De als derde geplaatste tennisster versloeg in twee sets Erika Andreeva uit Rusland: 6-4 6-0.

1 uur geleden
Alpine stelt nieuwe technische baas aan na ondermaatse resultaten

PARIJS (ANP) - Het Formule 1-team Alpine heeft een technisch directeur aangesteld in de hoop snel wat vooruitgang te boeken. De Fransman David Sanchez krijgt de technische leiding over de fabriek van de renstal in het Engelse Enstone.

2 uur geleden
TT van Assen verlengt contract met MotoGP tot en met 2031

ASSEN (ANP) - De TT van Assen heeft het contract met de MotoGP met vijf jaar verlengd. Het circuit in Drenthe is nu tot en met 2031 verzekerd van de koningsklasse van de motorsport dankzij een nieuwe overeenkomst met rechtenhouder Dorna.

3 uur geleden
Handbalkeepster Lieder stopt per direct bij Oranje

OUDERKERK AAN DE AMSTEL (ANP) - Tess Lieder heeft per direct afscheid genomen als handbalinternational. De handbalkeepster werd in 2019 wereldkampioen met de Nederlandse handbalsters.

3 uur geleden