Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vermiste 94-jarige man dood gevonden in Wijhe

Vermiste 94-jarige man dood gevonden in Wijhe

WIJHE (ANP) - In Wijhe is dinsdagmiddag het lichaam gevonden van een 94-jarige man die sinds dinsdagochtend vermist was. De man was volgens de politie "in verwarde toestand" en schaars gekleed vertrokken vanaf de Emmalaan in de Overijsselse plaats. De politie gaat ervan uit dat de man door een noodlottig ongeval is omgekomen.

De politie kreeg dinsdag rond 07.45 uur een melding van de vermissing. Er is met drones en honden naar de man gezocht, onder meer door het Veteranen Search Team. Ook werd een Burgernetactie opgezet. Daarin stond dat de man zonder jas en alleen gekleed in een trui, onderbroek en sokken was weggelopen.

De politie meldt dat het onderzoek naar de vermiste man is afgerond. Omdat het gaat om een noodlottig ongeval, deelt de politie verder geen informatie over de vermissing van de man.

Meer uit Binnenland

19-jarige gewond door steekpartij Dinxperlo, 17-jarige opgepakt

DINXPERLO (ANP) - Bij een steekincident in de Gelderse plaats Dinxperlo is een 19-jarige man uit die plaats gewond geraakt. De politie bevestigt berichtgeving hierover door De Gelderlander. Het incident gebeurde in de Emmastraat rond 02.30 uur.

50 minuten geleden
Overlast door regen in West-Brabant, water stroomt naar binnen

BREDA (ANP) - Op meerdere plekken in Noord-Brabant leidt de hevige regenval van afgelopen nacht zaterdagochtend tot wateroverlast. In de West-Brabantse plaatsen Kruisland, Halsteren, Steenbergen en Wouw, vlak bij de grens met Zeeland, staan straten blank en stroomt het water bij mensen naar binnen, meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. De brandweer en betrokken gemeenten laten de rioleringspompen "op volle toeren draaien" om het water zo snel mogelijk weg te krijgen.

1 uur geleden
Code geel niet langer van kracht

DEN HAAG (ANP) - De code geel die vrijdagavond voor een groot gedeelte van het land werd afgegeven om langdurige regen en onweer is niet langer van kracht. Rond middernacht gold in het hele land weer code groen. De regen zorgde er vrijdagmiddag al vroeg voor dat het flink druk was op de Nederlandse wegen. Rond 16.00 uur telde de ANWB op de A- en N-wegen al ruim 140 files met een totale lengte van meer dan 800 kilometer.

3 uur geleden
Youp van 't Hek speelt allerlaatste voorstelling

AMSTERDAM (ANP) - Youp van 't Hek speelt zaterdagavond zijn laatste voorstelling. De 70-jarige cabaretier sluit dan zijn afscheidstournee De Laatste Ronde af in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het is die avond de 276e keer dat de komiek solo op het podium van Carré staat.

6 uur geleden
Brand bij loods met vrachtwagens in Terneuzen geblust

TERNEUZEN (ANP) - De brand bij een loods met vrachtwagens aan de Koegorsstraat in Terneuzen, waarbij in de nacht van vrijdag op zaterdag veel rook vrijkwam, is geblust. Rond 01.55 uur werd het sein brand meester gegeven, meldt de Veiligheidsregio Zeeland. Even na middernacht rukte de brandweer met meerdere eenheden uit om de brand te blussen.

8 uur geleden
Veel rook door brand in loods met vrachtwagens in Terneuzen

TERNEUZEN (ANP) - Bij een brand in een loods met vrachtwagens aan de Koegorsstraat in Terneuzen komt in de nacht van vrijdag op zaterdag veel rook vrij, meldt de Veiligheidsregio Zeeland. Even na middernacht rukte de brandweer met meerdere eenheden uit om de brand te blussen.

9 uur geleden
Voormalig NOS-regisseur Rudolf Spoor (85) overleden

DEVENTER (ANP) - Televisieregisseur Rudolf Spoor is overleden. Dat meldt zijn familie vrijdag aan het ANP. Voor de NOS regisseerde Spoor decennialang grote evenementen, waaronder het kerkelijk huwelijk van de toenmalige prins Willem-Alexander en Máxima in 2002, waarbij hij de beroemde traan van de latere koningin in beeld bracht. Spoor overleed donderdag op 85-jarige leeftijd.

14 uur geleden