Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verdediger Fofana verruilt Leicester City voor Chelsea

Verdediger Fofana verruilt Leicester City voor Chelsea

LONDEN (ANP) - Wesley Fofana speelt de rest van dit seizoen voor Chelsea. De 21-jarige centrumverdediger komt over van Leicester City en tekent in Londen een zevenjarig contract.

De Fransman speelde twee seizoenen bij Leicester City, dat hem in 2020 bij het Franse Saint-Etienne wegplukte. Met Leicester won hij in 2021 de FA Cup en speelde hij in totaal 52 wedstrijden.

"De laatste twee dagen zijn belangrijke dagen voor me geweest en ik ben ontzettend blij", reageerde Fofana op zijn overstap. "Vanochtend heb ik met het team getraind. Het voelt als een droom voor me. Ik kijk ernaar uit om wedstrijden te spelen voor de fans en de club. Ik ben hier om prijzen te pakken. De Champions League, Premier League, FA Cup, Carabao Cup, alles", zei hij.

Meer uit Voetbal

Turkse media: Fenerbahçe stelt Mourinho aan als nieuwe trainer

ISTANBUL (ANP/DPA) - Jośe Mourinho gaat als trainer van Fenerbahçe aan de slag. Verscheidene Turkse media melden dat de 61-jarige Portugese coach op korte termijn een contract voor twee seizoenen ondertekent.

27 minuten geleden
Feyenoord sluit voorbereiding op nieuwe seizoen af tegen Monaco

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord sluit de voorbereiding op het nieuwe seizoen op 31 juli af met een thuiswedstrijd tegen AS Monaco. De club uit Rotterdam opent de oefencampagne op 6 juli met een uitduel met FC Dordrecht.

1 uur geleden
Nederlands bedrijf sleept UEFA voor rechter om technologie VAR

DEN HAAG (ANP) - Het Nederlandse bedrijf Ballinno heeft een kort geding aangespannen tegen de Europese voetbalbond UEFA en technologiefabrikant Kinexon voor ongeoorloofde productie, verkoop en gebruik van buitenspeltechnologie voor videoscheidsrechters. Die zaak dient komende maandag bij de Hamburgse afdeling van de zogenoemde Unified Patent Court, die zich buigt over Europese octrooien.

2 uur geleden
Supporters van Oranje in fanparade van Hardenberg naar Hamburg

ZEIST (ANP) - De KNVB organiseert op 14 juni, de openingsdag van het EK in Duitsland, een fanparade. De voetbalbond hoopt dat dan zoveel mogelijk fans in een oranje karavaan koers zetten richting Hamburg, waar het Nederland elftal op 16 juni tegen Polen speelt.

3 uur geleden
Feyenoord bevestigt komst van transfervrije linksback Smal

ROTTERDAM (ANP) - Gijs Smal verlaat FC Twente voor Feyenoord. De 26-jarige linksback, die transfervrij was, heeft zijn handtekening onder een contract van vier seizoenen gezet.

4 uur geleden
Voetballers Keita en Engels als reserves bij Belgische ploeg

BRUSSEL (ANP/BELGA) - Mandela Keita en Arne Engels hebben nog een kans op een plek in de selectie van België voor het EK voetbal. De middenvelders van Antwerp en FC Augsburg hebben zich vrijdag als reserves in het trainingskamp van de Rode Duivels in Tubeke gemeld.

5 uur geleden
AS Roma neemt linksback Angelino definitief over van RB Leipzig

ROME (ANP) - Linksback Angelino blijft voor AS Roma uitkomen. De Spaanse verdediger keert niet meer terug naar RB Leipzig, dat hem in de tweede helft van het afgelopen seizoen verhuurde aan de Italiaanse club.

5 uur geleden