Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veel minder treinen op Den Haag CS door werk aan spoor

Veel minder treinen op Den Haag CS door werk aan spoor

DEN HAAG (ANP) - Mensen die de komende week via Den Haag Centraal reizen, wacht flinke overlast door werkzaamheden aan het spoor. ProRail meldt dat er tot en met aanstaande zondag 1 maart slechts enkele sporen op Den Haag Centraal in gebruik zijn.

Dat betekent dat er geen treinen rijden tussen Den Haag CS en Den Haag HS en Den Haag CS en Gouda. Ook is er zeer beperkt treinverkeer tussen Den Haag CS en Leiden.

De spoorbeheerder adviseert reizigers op de omreisroutes rekening te houden met zeer grote drukte en volle treinen. Ook wordt treinreizigers aangeraden Den Haag CS tijdens de ochtend- en avondspits te mijden.

ProRail vernieuwt vier kruiswissels, achttien gewone wissels én bijbehorende sporen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Grapperhaus roept Duitsers op niet naar Nederland te komen

DEN HAAG (ANP/DPA) - Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) heeft de Duitsers nogmaals opgeroepen met Pasen niet naar Nederland te komen. Hij deed zijn oproep via het ministerie van Binnenlandse Zaken van Noordrijn-Westfalen. Zijn Duitse collega Herbert Reul van de Duitse deelstaat deed hetzelfde richting de Nederlanders. Die moeten het paasweekeinde evenmin een uitje maken naar Duitsland.

39 minuten geleden
Alex Klaasen winnaar Annie M.G. Schmidtprijs

AMSTERDAM (ANP) - De Annie M.G. Schmidtprijs voor indrukwekkendste cabaretlied van het theaterseizoen is toegekend aan het lied 'Gewoon opnieuw' van Alex Klaasen. Het nummer is afkomstig uit zijn voorstelling 'Showponies II.'

55 minuten geleden
Oproep aan artsen: alleen zorg verlenen met juiste bescherming

UTRECHT (ANP) - Artsen en andere hulpverleners moeten denken om hun eigen gezondheid en alleen met de juiste beschermingsmiddelen hun werk doen met (mogelijke) coronapatiënten. De risico's op besmetting met het coronavirus zijn op dit moment te groot voor hulpverleners, stelt artsenfederatie KNMG, die inhaakt op de huidige schaarste in bijvoorbeeld mondkapjes.

1 uur geleden
Matrasfabrikanten gaan oude matrassen inzamelen

DEN HAAG (ANP) - Fabrikanten van matrassen gaan vanaf volgend jaar oude matrassen inzamelen. Minister Stientje van Veldhoven (Milieu) heeft hierover een akkoord bereikt met de producenten.

3 uur geleden
Grapperhaus wil advertenties voor thuisseks offline halen

DEN HAAG (ANP) - Minister Ferd Grapperhaus (Justitie) is druk bezig om websites die adverteren voor thuisseks offline te halen. Dit doet hij samen met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Dat meldt het ministerie van Justitie en Veiligheid naar aanleiding van berichtgeving in De Telegaaf.

3 uur geleden
Netwerkoperators boos over brandstichting zendmasten

NAARDEN (ANP) - Vereniging Monet heeft afgelopen week aangifte gedaan van vier brandstichtingen in zendmasten voor de mobiele netwerken. Bij de antennes in Liessel, Beesd, Rotterdam en Nuenen is de bekabeling door het vuur zwaar beschadigd, zegt directeur Rob Bongelaar van Monet, dat namens de mobiele netwerkoperators KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo de plaatsing van antennes afstemt met overheden.

4 uur geleden
Veiligheidsregio: Duitsers blijven massaal thuis

VENLO (ANP) - Duitse kooptoeristen zijn vrijdag massaal thuis gebleven. Dat constateert de Veiligheidsregio Limburg Noord vrijdagmiddag. De Duitsers reageren volgens de veiligheidsregio goed op een oproep om thuis te blijven en niet over de grens inkopen te gaan doen.

4 uur geleden