Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veel interesse voor winkelen op afspraak bij Action

Veel interesse voor winkelen op afspraak bij Action

ZWAAGDIJK (ANP) - Er is veel vraag naar winkelen op afspraak bij discountwinkelketen Action. De keten bood dinsdag de mogelijkheid een tijdstip te reserveren op de eerste twee dagen waarop het mogelijk is op afspraak te winkelen en daar wordt al veel gebruik van gemaakt. Na een klein uur zaten volgens een woordvoerder veel winkels van de keten op woensdag en donderdag bijna vol.

Action laat klanten een periode van 10 minuten kiezen om te winkelen. Elk uur heeft het bedrijf per winkel vier van die periodes waarin twee klanten tegelijkertijd mogen winkelen. Daarna hebben ze vijf minuten om af te rekenen en de winkel weer te verlaten. Per winkel kunnen er dus acht klanten per uur bij een Action-filiaal terecht.

Elke dag om middernacht zet Action voortaan een nieuwe dag met mogelijke afspraken online. De winkelketen blijft ook de mogelijkheid bieden om spullen te bestellen en te komen afhalen.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Aceb 1 maand geleden
Soms wordt iets dergelijks ook gebruikt , als een prijs om gratis te winkelen. Dan wordt de kar volgegooid met het eerste wat je tegen komt. Zou dat nu ook de bedoeling zijn??

Meer uit Financieel

Belastingzorgen voor beleggers zetten beurzen New York lager

NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York hebben donderdag een tik gekregen van nieuws over mogelijke belastingverhogingen voor rijke particulieren. De Amerikaanse president Joe Biden zou het toptarief voor de belastingen op vermogenswinsten bijna willen verdubbelen. Dat betekent onder andere dat beleggers meer aan de fiscus moeten afdragen over de winsten die ze boeken met de verkoop van aandelen.

2 uur geleden
New York klaagt Shell aan om 'misleidende' reclames over klimaat

NEW YORK (ANP) - New York klaagt Shell aan wegens advertenties waarmee het olie- en gasconcern het inwoners van de Amerikaanse metropool zou hebben misleid. Doordat Shell zijn brandstoffen als "schoner" en "groener" aanprees, liet het bedrijf volgens het stadsbestuur na consumenten eerlijk te informeren over de vervuiling die zijn brandstoffen veroorzaakt. De stad sleept om dezelfde reden ook branchegenoten BP en ExxonMobil voor de rechter.

3 uur geleden
'Biden wil belasting op vermogenswinst verdubbelen voor rijken'

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Joe Biden wil rijke particulieren fiks meer belasting laten betalen over de winsten die ze uit hun vermogen halen. Ingewijden melden aan persbureau Bloomberg dat hij het federale toptarief voor vermogenswinstbelasting bijna wil verdubbelen.

4 uur geleden
EU-bank geeft 3,4 miljard euro uit voor verduurzaming

LUXEMBURG (ANP) - De Europese Investeringsbank (EIB) steekt 3,4 miljard euro in de verduurzaming van economieën en het herstel van de coronacrisis. Het geld gaat onder andere naar nieuwe windmolenparken en zonne-energieprojecten. Ook is er geld voor treinen die op waterstof door Groningen en Friesland zullen rijden.

5 uur geleden
‘Tesla’s zijn te manipuleren en rijden dan zonder bestuurder’

PALO ALTO (ANP/BLOOMBERG) - Tesla's kunnen dusdanig gemanipuleerd worden dat er zonder bestuurder met de auto's gereden kan worden via de autopilootfunctie. Dat meldt de Amerikaanse consumentenorganisatie Consumer Reports. Afgelopen weekend vond een fatale crash in Texas plaats met een Tesla. Daarbij zat volgens de politie niemand achter het stuur.

5 uur geleden
Gehavende fitnessketen Basic-Fit geeft nieuwe aandelen uit

AMSTERDAM (ANP) - Fitnessketen Basic-Fit wil geld ophalen door 6 miljoen nieuwe aandelen uit te geven. Door lockdowns kwam er in het eerste kwartaal van 2021 nog amper geld binnen. Banken willen hun krediet aan de uitbater van sportscholen verhogen, maar doen dat alleen als de aandelenuitgifte een succes wordt.

6 uur geleden
Techbedrijven nemen AEX op sleeptouw

AMSTERDAM (ANP) - Techbedrijven hadden donderdag de wind mee op de Amsterdamse beurs. Onder meer chipmachinemaker ASML, dat verschillende adviesverhogingen kreeg van analisten stond in de kopgroep. Beleggers verwerkten verder het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB) en een trits aan bedrijfscijfers.

7 uur geleden