Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Van Gaal laat zon schijnen op de training van Oranje in Zeist

Van Gaal laat zon schijnen op de training van Oranje in Zeist

ZEIST (ANP) - Het puntenverlies van het Nederlands elftal in Noorwegen heeft het humeur van Louis van Gaal niet helemaal verpest. De bondscoach was donderdag op de training in opperbeste stemming. Hij grapte zelfs met zijn aanwezige 'vrienden van de media' in Zeist. "Dat is het voordeel met Van Gaal", doelde hij op het aangename weer. "Altijd schijnt de zon."

Oranje trainde vooral met de reserves van het duel met de Noren. Vanaf vrijdag gaat het vizier volledig op het volgende duel van zaterdag met Montenegro in de WK-kwalificatie. Van Gaal weet hoe Oranje dan beter voor de dag kan komen. "We zullen vooral minder slordig moeten gaan spelen", zei hij.

Van Gaal mist zaterdag de geschorste Daley Blind tegen Montenegro. Het zou zomaar kunnen dat Tyrell Malacia de volgende Feyenoorder is die mag debuteren in de nationale ploeg, na doelman Justin Bijlow. Matthijs de Ligt keert terug van een schorsing, maar het is nog maar de vraag of hij terugkeert in de basisformatie als Nederland met vier verdedigers blijft spelen. Van Gaal was na het duel met de Noren tevreden over Stefan de Vrij en zijn aanvoerder Virgil van Dijk.

Meer uit Voetbal

Voetballer Tonali krijgt ook in Engeland straf na gokken op duels

NEWCASTLE (ANP) - De Italiaanse middenvelder Sandro Tonali heeft door het overtreden van de regels met betrekking tot gokken in Engeland een voorwaardelijke straf opgelegd gekregen van twee maanden. Hij gaf toe tussen 12 augustus en 12 oktober vorig jaar vijftig weddenschappen te hebben geplaatst op Engelse voetbalwedstrijden. Tonali werd in oktober vorig jaar al voor tien maanden geschorst door de Italiaanse bond.

2 uur geleden
Vitesse haalt in eerste uren 250.000 euro op met crowdfunding

ARNHEM (ANP) - Voetbalclub Vitesse meldt dat de crowdfundingsactie na de eerste uren de grens van 250.000 euro is gepasseerd. De Arnhemmers begonnen de inzamelingsactie donderdag om Vitesse van de ondergang te redden.

6 uur geleden
Borussia Dortmund zeker van vijfde Duitse ticket Champions League

NYON (ANP/RTR) - Borussia Dortmund heeft zich met de zege van woensdag op Paris Saint-Germain ook meteen verzekerd van deelname aan de Champions League volgend seizoen. In de nieuwe opzet is er voor de twee landen die dit seizoen het beste presteren in Europa een extra ticket in de Champions League.

8 uur geleden
Rangnick niet naar Bayern, maar blijft bondscoach Oostenrijk

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Ralf Rangnick wordt definitief niet de nieuwe coach van Bayern München. De 65-jarige trainer blijft ook na het EK voetbal bondscoach van Oostenrijk, bevestigde de Oostenrijkse voetbalbond (ÖFB).

9 uur geleden
Borussia-coach Terzic niet verrast over sterk optreden Sancho

DORTMUND (ANP/RTR) - Borussia Dortmund-coach Edin Terzic was na de 1-0-zege tegen Paris Saint-Germain in de eerste halve finale van de Champions League niet verrast over het sterke optreden van zijn aanvaller Jadon Sancho. De coach zei dat hij de kwaliteiten van de 24-jarige aanvaller iedere dag op de training ziet.

10 uur geleden
PSG-coach Luis Enrique wil nederlaag in Parijs rechtzetten

DORTMUND (ANP/RTR) - Coach Luis Enrique van Paris Saint-Germain hoopt dat zijn ploeg de achterstand uit de eerste halve finale in de Champions League tegen Borussia Dortmund in eigen huis kan goedmaken. PSG verloor met 1-0 van Dortmund door een doelpunt van Niclas Füllkrug, maar de coach zag dat zijn ploeg veel kansen creëerde.

12 uur geleden
Verdediger Hummels knokt zich met Dortmund naar zege op PSG

DORTMUND (ANP) - Mats Hummels is tevreden met de kleine overwinning van Borussia Dortmund op Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League (1-0).

20 uur geleden