Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Van de Zandschulp begint tennistoernooi Miami tegen Koekoesjkin

Van de Zandschulp begint tennistoernooi Miami tegen Koekoesjkin

MIAMI (ANP) - Tennisser Botic van de Zandschulp treft in de eerste ronde van het masterstoernooi van Miami de Kazach Michail Koekoesjkin. De nummer 159 van de wereld bereikte in Florida via de kwalificaties het hoofdtoernooi. Van de Zandschulp staat 42e op de wereldranglijst.

Eerder was al bekend dat de Veenendaler bij winst in de tweede ronde uitkomt tegen de Amerikaan Taylor Fritz. De winnaar van het toernooi van Indian Wells afgelopen zondag heeft een bye in de eerste ronde.

Tallon Griekspoor wist al wie zijn tegenstander is in Miami. Hij neemt het woensdag (17.00 uur Nederlandse tijd) in de eerste ronde op tegen de Argentijn Francisco Cerúndolo.

Meer uit Sport

Letse oud-schaatser Silovs assistent Nederlandse shorttrackers

UTRECHT (ANP) - Schaatsbond KNSB heeft Haralds Silovs aangesteld als assistent-bondscoach van de Nederlandse shorttrackers. De 38-jarige Let tekent een contract tot de Olympische Spelen van 2026. De oud-schaatser is de opvolger van Annie Sarrat, die vorige maand moest vertrekken om een verschil van inzicht over de te volgens koers op weg naar de Spelen van Milaan.

1 uur geleden
Timberwolves verslaan Nuggets en dwingen beslissend duel af in NBA

MINNESOTA (ANP/AFP) - De basketballers van Minnesota Timberwolves hebben een beslissende wedstrijd afgedwongen tegen Denver Nuggets in de playoffs van de NBA. In het zesde onderlinge duel werd het 115-70 voor de thuisploeg, waardoor een zevende en allesbepalende wedstrijd nodig is in de Western Conference.

5 uur geleden
Darter Van Gerwen verliest van Humphries in Sheffield

SHEFFIELD (ANP) - Darter Michael van Gerwen is bij de laatste reguliere speelronde van de Premier League uitgeschakeld in de halve finales. De Brabander, die al zeker was van de play-offs in de Premier League, verloor in Sheffield met 6-3 van Luke Humphries.

12 uur geleden
Chileense tennisser Jarry klopt Tsitsipas in kwartfinale in Rome

ROME (ANP) - Tennisser Nicolas Jarry neemt het tegen Tommy Paul op in de halve finales van het masterstoernooi van Rome. De Chileense nummer 21 van de plaatsingslijst won in de kwartfinales in drie sets van de als zesde geplaatste Griek Stefanos Tsitsipas: 3-6 7-5 6-4.

15 uur geleden
Atlete Hassan wijzigt plan en kiest voor 1500 meter in LA

LOS ANGELES (ANP) - Sifan Hassan loopt zaterdag in Los Angeles haar eerste 1500 meter van het seizoen. De Nederlandse atlete zou bij de Grand Prix in het Drake Stadium aanvankelijk aan de start staan op de 5000 meter, maar heeft haar plan gewijzigd.

17 uur geleden
Ontwerper Newey 'waarschijnlijk' bij andere renstal aan de slag

LONDEN (ANP/AFP) - Topontwerper Adrian Newey zal "waarschijnlijk" bij een concurrent aan de slag gaan, nadat hij Red Bull begin 2025 officieel heeft verlaten. De 65-jarige Brit zegt dat nadat hij begin deze maand had aangekondigd, dat hij na bijna twintig jaar vertrekt bij het Formule 1-team van wereldkampioen Max Verstappen.

18 uur geleden
Swiatek klopt Gauff en staat voor de derde keer in Rome in finale

ROME (ANP) - Tennisster Iga Swiatek heeft zich ten koste van Coco Gauff geplaatst voor de finale van het graveltoernooi van Rome. De Poolse nummer 1 van de wereld versloeg de mondiale nummer 3 na bijna twee uur spelen in twee sets: 6-4 6-3.

18 uur geleden