Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Van de Beek met Maguire op de bank bij ManUnited

Van de Beek met Maguire op de bank bij ManUnited

GDANSK (ANP) - Middenvelder Donny van de Beek van Manchester United begint als reserve aan de finale van de Europa League tegen het Spaanse Villarreal. De oud-Ajacied is één van de 26 spelers die coach Ole Gunnar Solskjaer naar Gdansk heeft meegenomen. Drie van hen moeten in Polen op de tribune plaatsnemen.

Aanvoerder Harry Maguire zit wel weer op de bank bij de Engelse grootmacht. De verdediger ontbrak sinds 9 mei door een enkelblessure. David De Gea verdedigt het doel van Manchester United. De Spaanse keeper krijgt de voorkeur boven Dean Henderson, die in de afgelopen wedstrijden ook veel speeltijd kreeg.

Bij Villarreal is de Argentijnse verdediger Juan Foyth weer van de partij. De huurling van Tottenham Hotspur had last van een hamstringblessure, maar is tijdig hersteld. De Nigeriaanse smaakmaker Samuel Chukwueze is bij de Spaanse nummer 7 niet van de partij. De vleugelspeler is nog niet fit.

Gerónimo Rulli fungeert als doelman. De Argentijn krijgt van coach Unai Emery opnieuw het vertrouwen in de Europa League. Sergio Asenjo is vaste keus in de competitie, maar moet nu ook weer tegen ManUnited toekijken.

Meer uit Voetbal

Koopmeiners en De Roon willen met Atalanta nu ook finales winnen

BERGAMO (ANP) - Teun Koopmeiners kon zijn geluk niet op na het bereiken van de finale van de Europa League met Atalanta. De Oranje-international wil na het uitschakelen van Olympique Marseille echter meer.

14 minuten geleden
Olympiakos tegenstander Fiorentina in finale Conference League

PIRAEUS (ANP) - Olympiakos is de tegenstander van Fiorentina in de finale van de Conference League. De Griekse club versloeg in de tweede halve finale Aston Villa met 2-0, nadat de club ook al de eerste wedstrijd in Birmingham had gewonnen (4-2).

2 uur geleden
Atalanta voor het eerst in clubhistorie naar Europese eindstrijd

BERGAMO (ANP) - Atalanta heeft voor het eerst in zijn bestaan een Europese eindstrijd bereikt. De Italiaanse voetbalclub versloeg Olympique Marseille in de halve finales van de Europa League met 3-0 en dat was voldoende na de 1-1 van een week eerder.

2 uur geleden
Bayer Leverkusen ten koste van AS Roma naar finale Europa League

LEVERKUSEN (ANP) - Bayer Leverkusen heeft zich ten koste van AS Roma geplaatst voor de finale van de Europa League. De ploeg van de Spaanse trainer Xabi Alonso speelde met 2-2 gelijk tegen de Italianen en dat was voldoende na de 2-0-zege van een week eerder in Rome.

2 uur geleden
Janssen helpt Wolfsburg met doelpunt aan tiende beker op rij

KEULEN (ANP) - De Nederlandse voetbalinternational Dominique Janssen heeft met een doelpunt in de Duitse bekerfinale bijgedragen aan de 2-0-zege van VfL Wolfsburg op Bayern München. Het was de tiende keer op rij dat de vrouwen van Wolfsburg de nationale beker in de wacht sleepten.

7 uur geleden
Van Bommel verliest met Antwerp bekerfinale van Union

BRUSSEL (ANP) - De Nederlandse trainer Mark van Bommel is er met Antwerp niet in geslaagd om voor het tweede jaar op rij beslag te leggen op de Belgische voetbalbeker. In Brussel werd de finale van de Croky Cup met 1-0 verloren van Union, dat voor het eerst sinds 1914 de beste was.

8 uur geleden
Van der Maarel krijgt afscheidswedstrijd bij FC Utrecht

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht-voetballer Mark van der Maarel krijgt een afscheidswedstrijd in september. De club uit de Eredivisie laat weten op gepaste wijze afscheid te willen nemen van de 34-jarige verdediger.

8 uur geleden