Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

United-coach Ten Hag positief over nieuwe clubeigenaar

United-coach Ten Hag positief over nieuwe clubeigenaar

MANCHESTER (ANP/RTR) - Coach Erik ten Hag van Manchester United heeft positief gereageerd op de nieuwe eigenaar van de club, Jim Ratcliffe. De baas van oliegigant Ineos heeft 25 procent van de aandelen van de Engelse voetbalclub in handen gekregen. "We kijken uit naar de samenwerking, ik denk dat het heel goed is voor de club dat hij instapt", zei de Nederlandse trainer na de belangrijke overwinning op Aston Villa (3-2).

"Ineos heeft veel ervaring met sport op het hoogste niveau. Ik noem de Formule 1 (Mercedes), het wielerteam (Ineos Grenadiers) en andere voetbalclubs. Het kan ons alleen maar helpen onze doelstellingen te bereiken", aldus Ten Hag, die zijn ploeg in het duel met Villa een achterstand van 2-0 zag ombuigen. De nieuwe directeur Dave Brailsford, de man die ook manager is van de wielerploeg van Ineos, bekeek de wedstrijd vanaf de tribune.

Meer uit Voetbal

Morata eerste Spanjaard die scoort op drie verschillende EK's

BERLIJN (ANP) - Aanvaller Álvaro Morata is de eerste Spanjaard die op drie verschillende EK's heeft gescoord. Hij maakte in Berlijn in de eerste helft de 1-0 in de groepswedstrijd tegen Kroatië. Morata maakte op de twee vorige EK's ook al een goal tegen de Kroaten.

3 minuten geleden
Spanjaard Yamal (16) jongste speler ooit op een EK voetbal

BERLIJN (ANP) - Door in actie te komen tegen Kroatië is Lamine Yamal de jongste speler ooit geworden op een EK voetbal. De Spanjaard staat in het groepsduel in Berlijn in de basis. Hij is 16 jaar en 338 dagen oud.

37 minuten geleden
Zwitserland op EK na sterke eerste helft langs Hongarije

KEULEN (ANP) - Zwitserland is het EK voetbal gestart met een 3-1-zege op Hongarije. In Keulen werd het verschil in de eerste helft gemaakt, met dank aan twee spelers die hun eerste interlandgoal achter hun naam kregen.

1 uur geleden
Argentinië met Ajax-doelman Rulli naar Copa América

BUENOS AIRES (ANP) - Argentinië neemt met Ajax-doelman Gerónimo Rulli deel aan de Copa América. De andere keepers zijn Emiliano Martínez en Franco Armani. De Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni selecteerde onder anderen ook bekende namen als Lionel Messi, Lisandro Martínez en Alejandro Garnacho.

3 uur geleden
Bondscoach Koeman van Oranje wil in voetsporen treden van Vogts

HAMBURG (ANP) - Ronald Koeman kan op zijn eerste EK als bondscoach in de voetsporen treden van Berti Vogts. De Duitser werd vooralsnog als enige Europees kampioen als speler en trainer.

4 uur geleden
Polen is onder bondscoach Probierz acht duels ongeslagen

HAMBURG (ANP) - De Poolse nationale voetbalploeg heeft onder leiding van Michal Probierz nog geen interland verloren. De 51-jarige trainer werd op 20 september vorig jaar aangesteld als vervanger van de Portugees Fernando Santos, die moest vertrekken om tegenvallende resultaten in EK-kwalificatiewedstrijden.

4 uur geleden
Mbappé krijgt geen stress van favorietenrol Frankrijk op EK

PADERBORN (ANP/DPA) - De Franse sterspeler Kylian Mbappé heeft geen enkel probleem met de favorietenrol van zijn land op het EK voetbal. "We gaan ons ook niet verstoppen. We zijn een van de teams die het toernooi kunnen winnen", zei hij vanuit het trainingskamp in het Duitse Paderborn.

4 uur geleden