Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Undercover wint twee Guidinc. Streaming Video Awards

Undercover wint twee Guidinc. Streaming Video Awards

AMSTERDAM (ANP) - De Netflix-serie Undercover is woensdagavond twee keer in de prijzen gevallen tijdens de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards. De Nederlandse publieksprijzen voor films, series en documentaires op streamingdiensten, van de organisatoren van de Gouden Televizier-Ring, werden uitgereikt tijdens een kleinschalige ceremonie.

De Belgisch-Nederlandse serie Undercover won twee beeldjes. Zo werden Frank Lammers en Elise Schaap, die Ferry en Daniëlle Bouman spelen, gekroond tot Favoriete Koppel. "Geweldig. Dat is mooi. Heb je er ook twee dan of moeten we hem delen", vroeg Lammers lachend toen hij de prijs voorafgaand aan de uitreiking al kreeg overhandigd. "Het is heel leuk om met Elise te spelen."

Undercover kreeg ook de meeste stemmen in de categorie Beste Serie en versloeg daarmee Flikken Maastricht (NPO Start) en La casa de papel (Netflix). "Terecht. Het is ook echt een hele goede serie", reageerde Lammers op de winst.

Netflix kreeg de award voor Favoriete Streamingdienst en liet Videoland en NPO Start achter zich. In totaal werden er prijzen in zes categorieën uitgedeeld. Zo werd de Videoland-documentaire over kindermodel Summer de Snoo gekroond tot Beste Documentaire, mag The Kissing Booth 2 (Netflix) zich de Beste 'Original' Film noemen en ging het beeldje voor Beste Serie Quote Allertijden naar 'Juf Ank' uit de Luizenmoeder (NPO Start) voor: "Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder."

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Bloemencorso Bollenstreek ook in 2021 afgelast wegens coronavirus

NOORDWIJK (ANP) - De organisatie van het bloemencorso in de Bollenstreek heeft besloten om het evenement dat gepland stond op 17 april af te gelasten vanwege de geldende coronamaatregelen. De organisatie zegt bezig te zijn met het bedenken van een goed alternatief.

7 minuten geleden
Willem-Alexander feliciteert president Biden namens Nederland

DEN HAAG (ANP) - Koning Willem-Alexander heeft woensdag namens Nederland gelukwensen aangeboden aan de nieuwe president van de Verenigde Staten, Joe Biden. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst gemeld.

58 minuten geleden
EU-lidstaten eens over wederzijdse erkenning sneltesten

BRUSSEL (ANP) - De EU-lidstaten zijn het in principe eens geworden over wederzijdse erkenning van snelle coronatests. Het resultaat van een zogeheten antigeentest, waarbij speeksel wordt afgenomen en die binnen dertig minuten uitslag geeft, wordt dan automatisch door een EU-land geaccepteerd als de test in een andere lidstaat is uitgevoerd, bevestigen EU-bronnen.

1 uur geleden
GGD begint volgende week met inenten 90-plussers

DEN HAAG (ANP) - GGD'en beginnen volgende week met het inenten van 90-plussers tegen het coronavirus. De GGD GHOR meldt dat naar verwachting 45.000 mensen van ouder dan 90 jaar door de GGD worden ingeënt, dat is ongeveer de helft van alle mensen ouder dan 90.

1 uur geleden
Aziatisch collectief wil discussie na coronalied Lex Gaarthuis

AMSTERDAM (ANP) - Een collectief tegen anti-Aziatisch racisme heeft woensdag tijdens een hoorzitting in het gerechtshof van Amsterdam bezwaar gemaakt tegen de beslissing van het Openbaar Ministerie om Radio 10-dj Lex Gaarthuis niet te vervolgen vanwege zijn carnavalslied 'Voorkomen is beter dan Chinezen'.

1 uur geleden
Kamer wil ook bij schulden toegang tot tandarts

DEN HAAG (ANP) - De voltallige Tweede Kamer wil dat mensen die schulden hebben bij hun zorgverzekering niet direct hun aanvullende zorgverzekering kwijtraken. Daardoor kunnen ze bijvoorbeeld niet meer naar de tandarts of fysiotherapeut. Een motie daartoe van GroenLinks en de ChristenUnie werd woensdag aangenomen. De Kamer wil nu dat het kabinet gaat onderzoeken hoe het dat gaat regelen.

2 uur geleden
OM eist negen jaar cel en tbs tegen man die echtgenote neerstak

AMSTERDAM (ANP) - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft negen jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist tegen een 44-jarige man die in 2019 zijn 35-jarige echtgenote doodstak voor de ogen van hun toen 3-jarige dochter. Het incident vond plaats voor de woning van het slachtoffer aan de Chestertonlaan in Amsterdam.

2 uur geleden