Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twente-trainer Jans na nederlaag bij PSV kritisch op spelers

Twente-trainer Jans na nederlaag bij PSV kritisch op spelers

EINDHOVEN (ANP) - FC Twente-trainer Ron Jans was zondag na de nederlaag van 3-1 bij PSV kritisch op zijn spelers. "Vooral aan de rechterkant leden we veel balverlies. Ook verdedigend was het te slordig en namen sommige spelers het te makkelijk op", sprak de coach.

Jans zei kort na de wedstrijd niet uit te sluiten wijzigingen door te voeren. De laatste zes wedstrijden kreeg FC Twente 9 doelpunten tegen. Dat zijn er net zoveel als in de zeventien duels daarvoor. "Als trainer kun je op een gegeven moment kiezen voor spelers die taakbewuster zijn. Ook anderen kunnen een kans grijpen. Maar we gaan het van de week eerst rustig analyseren", aldus Jans.

FC Twente deed lang mee met de topclubs in de strijd om de titel. Na de nederlaag van vorige week bij Go Ahead Eagles (2-0) en het verlies bij PSV is de achterstand op koploper Feyenoord tot 12 punten opgelopen. Jans: "We zullen alle zeilen bij moeten zetten om nog iets moois van dit seizoen te maken. Iedereen zal zich moeten bewijzen. Willen we weer omhoog kijken, dan zullen we vanaf volgende week weer een goede reeks moeten neerzetten."

Meer uit Voetbal

KNVB-directeur Van Leeuwen met kampioensschaal in Eindhoven

EINDHOVEN (ANP) - KNVB-directeur Marianne van Leeuwen is met de kampioensschaal in Eindhoven gearriveerd. Een uur voor aanvang van de mogelijke kampioenswedstrijd van PSV tegen Sparta Rotterdam stapte ze samen met Jan Bluyssen, manager competitiezaken, uit de auto voor het Philips-stadion.

29 minuten geleden
PSV-coach Bosz houdt vast aan team dat met 8-0 van Heerenveen won

EINDHOVEN (ANP) - De basisopstelling van PSV voor de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam kent geen verrassingen. Trainer Peter Bosz houdt vast een dezelfde elf spelers die sc Heerenveen tien dagen eerder in Friesland met 8-0 kansloos lieten.

57 minuten geleden
Messi steelt met vijf assists en een treffer show bij Inter Miami

MIAMI (ANP) - Lionel Messi heeft Inter Miami aan een ruime zege op New York Red Bulls (6-1) geholpen. De Argentijnse aanvaller had met vijf assists en een doelpunt een aandeel in alle doelpunten van de koploper van de Eastern Conference.

3 uur geleden
PSV heeft tegen Sparta genoeg aan gelijkspel voor 25e landstitel

EINDHOVEN (ANP) - PSV kan voor de 25e keer de landstitel in Nederland winnen. Voor de Eindhovenaren volstaat in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam een gelijkspel. De aftrap in het uitverkochte Philips-stadion is om 12.15 uur.

8 uur geleden
Riquelme helpt Atlético met fraaie treffer langs Mallorca

MALLORCA (ANP) - Atlético Madrid heeft de vierde plaats in de Spaanse voetbalcompetitie verstevigd. Rodrigo Riquelme bezorgde zijn elftal de zege bij Real Mallorca: 0-1.

13 uur geleden
Sassuolo bezorgt kampioen Inter tweede nederlaag

REGGIO EMILIA (ANP) - Internazionale heeft voor de tweede keer dit seizoen een competitiewedstrijd verloren. Sassuolo was met 1-0 te sterk voor de kampioen van de Serie A. In september bezorgde Sassuolo Inter ook al de eerste verliespartij (1-2).

13 uur geleden
Real na nederlaag Barcelona bij Girona zeker van 36e landstitel

GIRONA (ANP) - Real Madrid heeft zich voor de 36e keer verzekerd van de Spaanse voetbaltitel. Het elftal van trainer Carlo Ancelotti kan de eerste plaats niet meer ontgaan na de nederlaag die FC Barcelona bij Girona FC leed: 4-2. Real was eerder op zaterdag met 3-0 te sterk voor Cádiz.

15 uur geleden