Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twente haalt nieuwe aanvaller van FC Basel

Twente haalt nieuwe aanvaller van FC Basel

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft met Sayf Ltaief een nieuwe aanvaller binnen voor het komende seizoen. De 24-jarige international van Tunesië komt over van FC Basel en tekent tot medio 2027 met de optie voor nog een seizoen. Dat heeft de club bekendgemaakt.

Ltaief komt van Basel, maar speelde de afgelopen periode op huurbasis voor het Zwitserse FC Winterthur. Hij is blij met de overstap naar Nederland. "De Eredivisie is voor mij als aanvaller een heel goede competitie waarin ik mij verder wil ontwikkelen en door kan groeien. Ik kijk ernaar uit om hier straks in dit stadion te spelen en de supporters te ontmoeten. De band tussen de spelers en supporters is speciaal, dat heb ik afgelopen zondag wel gezien", aldus de aanvaller op de clubsite.

Technisch directeur van Twente Arnold Bruggink ziet in Ltaief met name aan de linkerkant een versterking voor de ploeg uit Enschede. "Sayf is een speler met veel snelheid, een goede dribbel en heeft veel dreiging in zijn spel."

Meer uit Voetbal

PSG contracteert Russische keeper Safonov

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain heeft de Russische keeper Matvej Safonov voor vijf seizoenen vastgelegd. De 25-jarige doelman komt over van FK Krasnodar uit de Russische competitie. Met de overgang zou rond de 20 miljoen euro gemoeid zijn.

22 seconden geleden
NAC Breda met IJslandse spits Ómarsson de Eredivisie in

BREDA (ANP) - NAC Breda gaat met spits Elías Már Ómarsson de Eredivisie in. Het aflopende contract van de IJslander is met een jaar verlengd.

2 uur geleden
Henk Veerman keert terug bij FC Volendam en verlengt contract

VOLENDAM (ANP) - Henk Veerman komt de komende seizoenen uit voor FC Volendam, waar hij een verbeterd contract heeft getekend. Afgelopen seizoen werd de 33-jarige spits verhuurd aan ADO Den Haag. Hij werd bij ADO topscorer van de eerste divisie met 23 doelpunten.

2 uur geleden
Dortmund stelt Sahin aan als opvolger van Terzic

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund heeft Nuri Sahin aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 35-jarige oud-speler van de club werkte al als assistent bij Dortmund. Sahin, die tussen 2007 en 2008 bij Feyenoord speelde, volgt Edin Terzic op.

2 uur geleden
Databureau Gracenote ziet Oranje wel finale van EK halen

WOLFSBURG (ANP) - Sportdatabureau Nielsen's Gracenote ziet Frankrijk en Duitsland als favorieten voor de eindzege van het EK. Beide landenploegen hebben volgens het bedrijf dat zich baseert op statistieken 11,6 procent kans op de winst.

3 uur geleden
Koeman heeft puzzel af en wil ook zonder De Jong verrassen op EK

WOLFSBURG (ANP) - Ronald Koeman had op het komende EK een of twee en misschien wel drie groepswedstrijden willen wachten op de geblesseerde Frenkie de Jong. De bondscoach van Oranje vindt de middenvelder van FC Barcelona zo belangrijk, dat hij alleen voor hem een uitzondering maakte. Nu De Jong ontbreekt weet Koeman dat de kansen voor zijn elftal zijn geslonken, maar ook met de huidige groep hoopt de 61-jarige coach in Duitsland te kunnen verrassen.

3 uur geleden
Trauner slaat weer training van Oostenrijk over

BERLIJN (ANP) - Gernot Trauner heeft vrijdag de training van Oostenrijk overgeslagen. De verdediger van Feyenoord is volgens de voetbalbond van zijn land niet geblesseerd. Hij zou rust krijgen.

4 uur geleden