Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee nieuwe besmettingen met coronavirus in Premier League

Twee nieuwe besmettingen met coronavirus in Premier League

LONDEN (ANP) - Er zijn twee nieuwe besmettingen met het coronavirus bijgekomen in de Premier League. Dat brengt het totale aantal positieve gevallen in de Engelse voetbalcompetitie op acht.

De nieuwe besmettingen zijn bij twee verschillende clubs aangetroffen in een tweede testronde bij de twintig clubs uit de hoogste Engelse profdivisie. Het is nog niet bekend of het om voetballers gaat of leden van de technische staf. In totaal zijn 996 spelers en stafleden getest. De besmette spelers en stafleden moeten een week in thuisisolatie.

De eerste testronde leverde zes positieve coronagevallen op, onder wie verdediger Adrian Mariappa van Watford en assistent-trainer Ian Woan van Burnley.

De clubs zijn de trainingen weer voorzichtig begonnen na de lange coronapauze. De Premier League ligt stil sinds 13 maart. Het streven is de competitie ergens in juni te hervatten.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Voetbal

Koeman: eerdere afspraak cardioloog wegens corona uitgesteld

HILVERSUM (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman had voordat hij werd getroffen door ernstige hartproblemen al een afspraak met de cardioloog gemaakt. In zekere zin uit voorzorg. "Maar vanwege de coronacrisis werd die uitgesteld", zo verklaarde hij donderdag bij het RTL4-programma Beau. "Nu vraag ik mij af hoeveel mensen nu niet meer leven van wie ook zo'n afspraak is uitgesteld."

3 uur geleden
Deense voetbalclub AGF Aarhus speelt gelijk voor virtueel publiek

AARHUS (ANP) - De Deense voetbalcompetitie is donderdagavond na een coronapauze van elf weken hervat met een speciale wedstrijd. Voor de eerste keer werd een voetbalduel gespeeld voor een virtueel publiek. Op grote schermen langs het veld konden fans van thuisclub AGF Aarhus hun favorieten in de wedstrijd tegen Randers FC (1-1) via het videoplatform Zoom live aanmoedigen. Een trotse directeur Jacob Nielsen van nummer 3 AGF Aarhus sprak van een historisch digitaal initiatief.

3 uur geleden
Italiaanse voetbalcompetitie gaat op 20 juni weer van start

ROME (ANP) - De Italiaanse voetbalcompetitie in de Serie A wordt op 20 juni hervat. Dat is besloten na overleg tussen de Italiaanse sportminister Vincenzo Spadafora en de voorzitters van de Serie A (Paolo Dal Pino) en Italiaanse voetbalbond (Gabriele Gravina).

6 uur geleden
Coach Bosz: bijna alle spelers bij Leverkusen zijn twijfelachtig

LEVERKUSEN (ANP) - Trainer Peter Bosz van de Duitse subtopper Bayer Leverkusen zuchtte eens diep toen hij de vraag kreeg welke spelers voor de uitwedstrijd vrijdag tegen SC Freiburg twijfelachtig zijn. "Dat zijn ze bijna allemaal", antwoordde hij. "En voor onze speelwijze hebben we toch echt spelers nodig die 100 procent fit zijn."

7 uur geleden
Willem II verlengt contract Lewis niet

TILBURG (ANP) - Willem II zal het aflopende contract met Fernando Lewis niet verlengen. De verdediger vertrekt daardoor na drie seizoenen bij de eredivisieclub uit Tilburg. Lewis speelde 64 wedstrijden voor de Tricolores.

7 uur geleden
Deel aangiften fans Ajax tegen politiegeweld geseponeerd

AMSTERDAM (ANP) - Een deel van de Ajax-fans die gewond raakten bij het politie-ingrijpen voor de wedstrijd Ajax-Juventus, vorig jaar april, hebben hun aangiften tegen de politie in de prullenbak zien belanden. Het OM meldt dat "medio april een deel van de zeven aangiften is geseponeerd op verschillende gronden, een aantal vanwege onvoldoende bewijs".

8 uur geleden
KNVB rondt gesprekken met profclubs over 'Deltaplan' af

ZEIST (ANP) - Voetbalbond KNVB en de belangenorganisaties van de eredivisie (ECV) en eerste divisie (CED) hebben donderdag de gespreksronde met alle 34 clubs in het betaald voetbal afgerond. Centraal tijdens de meerdaagse praatsessies deze week in Zeist stond een noodplan voor de toekomst van het Nederlandse profvoetbal, dat in samenwerking met de overheid is opgesteld. Ook andere partijen, waaronder de belangenbehartigers van spelers, trainers, clubs en zaakwaarnemers, mochten meedenken.

8 uur geleden