Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Twee doden door verkeersongeval op N2 bij Waalre

Twee doden door verkeersongeval op N2 bij Waalre

EINDHOVEN (ANP) - Door een verkeersongeval op de N2 ter hoogte van Waalre zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen om het leven gekomen, meldt de politie. Een auto met de twee inzittenden kwam door onbekende oorzaak in een vijver terecht in de buurt van de High Tech Campus in Eindhoven.

De politie kreeg rond 03.00 uur een melding van het incident van een voorbijganger die het had zien gebeuren. Hulpdiensten gingen ter plaatse. De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

De politie is bezig de identiteit van de slachtoffers vast te stellen, mogelijk wordt daar later zondag meer informatie over naar buiten gebracht.

Duikers hebben in de vijver gezocht naar mogelijk meer slachtoffers, maar er is niemand aangetroffen. De N2 werd enige tijd afgesloten voor onderzoek, maar werd later weer vrijgegeven.

Meer uit Binnenland

Meer loon voor medewerkers hbo

UTRECHT (ANP) - Werkenden in het hoger beroepsonderwijs (hbo) krijgen de komende tijd op verschillende tijdstippen meer loon. Per 1 juli gaat het salaris met 3 procent omhoog en op 1 januari nog eens met 4 procent. In oktober komt er nog eens twee keer een los bedrag van 485 euro bij, aan het begin en aan het eind van de maand.

1 uur geleden
Oproep organisaties: geen Bosma bij herdenking slavernijverleden

AMSTERDAM (ANP) - Verscheidene organisaties en personen vragen de Tweede Kamer, de gemeente Amsterdam en het NiNsee om niet Kamervoorzitter Martin Bosma maar een vervanger te sturen naar de herdenking van het slavernijverleden op 1 juli. Volgens de organisaties "onteert" Bosma de plechtigheid, gezien zijn uitspraken uit het verleden.

1 uur geleden
Veel regen verwacht dinsdag, wateroverlast mogelijk in zuidoosten

HOUTEN (ANP) - Een intensief regengebied dat dinsdag over Nederland trekt, zorgt voor veel regen en mogelijk ook onweer, vooral in het zuidoosten. Weeronline waarschuwt voor lokale wateroverlast, hoge waterstanden in lokale rivieren en een extra drukke avondspits.

1 uur geleden
Onderzoek: minder dan helft Nederlanders geïnteresseerd in nieuws

HILVERSUM (ANP) - De interesse in nieuws onder Nederlanders is het afgelopen jaar gedaald tot 49 procent. In coronajaar 2021 was dat nog 64 procent en in 2023 kwam het uit op 51 procent. Dit blijkt uit het Digital News Report (DNR) dat het Reuters Institute for the Study of Journalism jaarlijks in Nederland publiceert in samenwerking met het Commissariaat voor de Media (CvdM).

3 uur geleden
A9 weer helemaal vrij na werkzaamheden

AMSTERDAM (ANP) - De A9 is tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht weer vrijgegeven, meldt Rijkswaterstaat. De weg was dit weekend in beide richtingen afgesloten om werkzaamheden aan de Schipholbrug. Die liepen door harde wind uit, waardoor de snelweg ook maandagochtend nog dicht was.

4 uur geleden
A9 richting Amstelveen weer vrij, veel file rond Amsterdam

AMSTERDAM (ANP) - De snelweg A9 is tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht in de richting van Amstelveen weer vrij, meldt Rijkswaterstaat. In de richting Alkmaar blijft de weg nog tot na de ochtendspits dicht. Rijkswaterstaat voerde afgelopen weekend werkzaamheden uit aan de Schipholbrug. Door harde wind duurden die langer dan verwacht.

5 uur geleden
A9 bij Schipholbrug richting Schiphol tot 10.00 uur dicht

AMSTERDAM (ANP) - De snelweg A9 ter hoogte van de Schipholbrug in de richting Schiphol blijft nog tot maandagochtend 10.00 uur dicht. Dat meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. In de andere richting moet de A9 weer rond 08.00 uur open gaan.

6 uur geleden