Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Turnster Volleman zesde in vloerfinale Cottbus

Turnster Volleman zesde in vloerfinale Cottbus

COTTBUS (ANP) - Turnster Tisha Volleman is als zesde geëindigd in de vloerfinale bij de wereldbekerwedstrijd van Cottbus. De Eindhovense kwam uit op een score van 12,833 punten. Volleman had zich vrijdag nog met de hoogste score (13,533) geplaatst voor de finale, maar kwam niet in de buurt van die prestatie.

Het goud in Cottbus ging naar de Oekraïense Anastasia Batsjinska, die 13,533 punten bij elkaar turnde. De Duitse Kim Bui greep met 13,500 punten het zilver. Het brons ging naar de Italiaanse Lara Mori: 13,400 punten.

Meer uit Sport

Tennisster Rus verliest ook in Rabat in eerste ronde

RABAT (ANP) - Arantxa Rus is ook op het tennistoernooi van het Marokkaanse Rabat al in de eerste ronde uitgeschakeld. De nummer 5 van de plaatsingslijst, en nummer 49 van de wereld, verloor van de Argentijnse María Lourdes Carlé: 6-3 6-3. Carlé is de nummer 83 van de wereld.

48 minuten geleden
Organisatie Giro schrapt Umbrailpas na dreigement renners

LIVIGNO (ANP) - Na enkele chaotische uren heeft de organisatie van de Giro d'Italia besloten de Umbrailpas uit het parcours van de zestiende etappe te schrappen. De renners hadden dinsdagochtend unaniem gedreigd niet van start te gaan vanwege gevaarlijke omstandigheden op de Umbrailpas waar sneeuw en ijskoude regen worden verwacht.

2 uur geleden
Renners dreigen dinsdag niet te starten in Giro om extreem weer

LIVIGNO (ANP) - Wielrenners dreigen dinsdag niet te starten in de zestiende etappe van de Giro d'Italia als de Umbrailpas in het parcours gehandhaafd blijft. De renners vrezen voor gevaarlijke omstandigheden aangezien er dinsdag zware sneeuwval wordt voorspeld. De top van de Umbrailpas ligt op 2498 meter hoogte.

4 uur geleden
Ook zieke sprinter Van Poppel verlaat Giro d'Italia

LIVIGNO (ANP) - Wielrenner Danny van Poppel heeft de Giro d'Italia verlaten wegens ziekte. De 30-jarige sprinter van BORA - hansgrohe was dinsdag niet fit genoeg om op de fiets te stappen voor de zestiende etappe van de Ronde van Italië. Dat meldde zijn ploeg op sociale media.

5 uur geleden
Tennisster Hartono strandt in kwalificaties Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tennisster Arianne Hartono is er niet in geslaagd de tweede ronde van het kwalificatietoernooi op Roland Garros te bereiken. De 28-jarige Nederlandse verloor in drie sets van Dominika Salkova uit Tsjechië: 6-4 2-6 6-4.

18 uur geleden
Pogacar denkt goed genoeg te zijn om Giro en Tour te winnen

LIVIGNO (ANP/AFP) - Tadej Pogacar zegt dat zijn huidige vorm goed genoeg voelt om na de Giro d'Italia een gooi te doen naar de zege in de Tour de France. De Sloveen van UAE Team Emirates leidt op de tweede rustdag van de Ronde van Italië met een ruime voorsprong en hoopt daarom wat behoudender te kunnen rijden in de slotweek.

18 uur geleden
Lamens probleemloos naar tweede kwalificatieronde Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tennisster Suzan Lamens heeft de tweede ronde bereikt van het kwalificatietoernooi op Roland Garros. De Nederlands kampioene, als 23e geplaatst, kende geen problemen met de pas 15-jarige Daphnée Mpetshi Perricard, die een wildcard had gekregen van de organisatie van het tweede grandslamtoernooi van het jaar. De setstanden waren 6-1 en 6-0.

23 uur geleden