Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tunesië ontslaat bondscoach na nederlaag in Afrika Cup

Tunesië ontslaat bondscoach na nederlaag in Afrika Cup

TUNIS (ANP) - Mondher Kebaier is niet langer de bondscoach van de nationale voetbalploeg van Tunesië. Een dag nadat het land op de Afrika Cup in de kwartfinales werd uitgeschakeld door Burkino Faso (0-1) meldde de Tunesische voetbalbond afscheid te hebben genomen van Kebaier. Hij wordt opgevolgd door Jalel Kadri, die op het toernooi in Kameroen nog zijn assistent was.

Kebaier was sinds augustus 2019 de bondscoach van Tunesië. De bond gaf geen toelichting op zijn ontslag.

Meer uit Voetbal

Dallinga maakt dertiende competitiegoal voor verliezend Toulouse

TOULOUSE (ANP) - Met zijn dertiende doelpunt van het seizoen in de Franse Ligue 1 heeft Thijs Dallinga zijn club Toulouse in het duel met Montpellier niet aan punten kunnen helpen. De bezoekers zegevierden met 1-2.

14 minuten geleden
UEFA keurt EK-selecties van 26 spelers definitief goed

NYON (ANP) - De nationale voetbalteams mogen bij het EK van 2024 in Duitsland volgende maand uit een selectie van maximaal 26 spelers bestaan. De Europese voetbalbond heeft het verzoek de selecties van 23 naar 26 spelers uit te breiden goedgekeurd, zo meldt de UEFA via X.

2 uur geleden
AZ strijdt tegen FC Twente voor laatste kans op derde plaats

ALKMAAR (ANP) - AZ legt zich niet neer bij een vierde eindklassering in de Eredivisie. De club uit Alkmaar wil zich zondag met een thuiszege op FC Twente volop mengen in de strijd om de derde positie, die recht geeft op deelname aan de voorronden van de Champions League.

3 uur geleden
Trainer Van Bommel staat voor vertrek bij Antwerp

ANTWERPEN (ANP) - Trainer Mark van Bommel staat voor een vertrek bij Royal Antwerp FC. De 47-jarige oud-voetballer van PSV, FC Barcelona, Bayern München en AC Milan is na dit seizoen toe aan een nieuwe uitdaging, zo weten media uit Nederland en België.

3 uur geleden
Afzwaaiende Van Polen in andere functie verder bij PEC Zwolle

ZWOLLE (ANP) - Bram van Polen blijft na het beëindigen van zijn actieve voetbalcarrière behouden voor PEC Zwolle. Dat laat algemeen directeur Xander Czaikowski weten op de website van de Zwollenaren.

3 uur geleden
Verdediger Timber keert terug in selectie van Arsenal

LONDEN (ANP/DPA) - Jurriën Timber keert terug in de selectie van de hoofdmacht van Arsenal. Trainer Mikel Arteta heeft de 22-jarige verdediger opgenomen in zijn keurkorps voor het thuisduel van zaterdag met Bournemouth.

4 uur geleden
FC Volendam haalt jonge verdediger Steur terug

VOLENDAM (ANP) - FC Volendam heeft voor volgend seizoen Daan Steur aan de selectie toegevoegd. De 21-jarige verdediger komt over van de amateurs van buurman RKAV Volendam en tekent voor een jaar, met een optie op een extra seizoen.

4 uur geleden