Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Transavia breidt vluchtschema verder uit

Transavia breidt vluchtschema verder uit

SCHIPHOL (ANP) - Transavia breidt haar vluchtschema in juni verder uit met twintig bestemmingen. Eerder werd al bekend dat de Nederlandse luchtvaartmaatschappij vanaf 4 juni gaat vliegen vanaf Amsterdam op zes bestemmingen in Griekenland, Portugal en Spanje. Daar komen op 18 juni bestemmingen bij in Spanje, Griekenland, Italië, Frankrijk, Slovenië, Kroatië, Servië en IJsland.

De vluchten naar die bestemmingen vertrekken dan niet alleen vanaf Schiphol, maar ook vanaf de luchthavens in Rotterdam en Eindhoven.

Transavia verwacht dat het aantal vluchten zal stijgen van 23 per week begin juni tot 175 vluchten eind juni. In juli en augustus verwacht de luchtvaartmaatschappij weer een groot aantal vluchten en bestemmingen aan het schema toe te voegen.

Transavia benadrukt dat aan boord en op de grond de nodige hygiënemaatregelen zijn genomen om vliegen zo veilig mogelijk te maken.

Meer uit Financieel

Take-Two koopt maker schietspel Borderlands

NEW YORK (ANP/RTR) - Gamebedrijf Take-Two Interactive Software, bekend van onder meer Grand Theft Auto, neemt spelletjesontwikkelaar Gearbox Entertainment over. Gearbox is vooral bekend van het populaire schietspel Borderlands.

16 minuten geleden
Verzekeraars vrezen miljardenschade na instorten brug Baltimore

BALTIMORE (ANP/BLOOMBERG/RTR) - De financiële schade na het instorten van de brug in Baltimore kan oplopen tot miljarden dollars, vrezen verzekeraars. Analisten van Barclays schatten dat de schade aan de brug alleen al zo'n 1,2 miljard dollar (1,1 miljard euro) bedraagt. Daarnaast komen er waarschijnlijk claims binnen voor de dood van de bouwvakkers en voor alle schepen die nu de haven van Baltimore niet kunnen bereiken of verlaten.

23 minuten geleden
China beëindigt jarenlange wijnoorlog met Australië

MELBOURNE (ANP/BLOOMBERG) - China beëindigt vanaf vrijdag de importheffingen op Australische wijn, zo heeft het Chinese ministerie van Handel aangekondigd. Hiermee komt een einde aan een jarenlange wijnoorlog met Australië.

1 uur geleden
Amsterdamse AEX-index stijgt weer naar record

AMSTERDAM (ANP) - De AEX-index in Amsterdam is donderdag opnieuw naar een recordniveau gestegen, geholpen door de koerswinsten op Wall Street een dag eerder. Op het Damrak kwamen de uitbater van snellaadstations Fastned, de aanbieder van postkluisjes InPost en investeerder HAL met cijfers.

2 uur geleden
Hogere opening beurzen verwacht, cijfers Fastned en InPost

AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen lijken donderdag hoger te openen. Daarmee zou de Amsterdamse AEX-index het record nog verder aanscherpen. De stemming wordt gesteund door de winsten op Wall Street. Op het Damrak kwamen de aanbieder van postkluisjes InPost en de exploitant van snellaadstations Fastned met cijfers. Het is de laatste handelsdag van deze week, want op Goede Vrijdag zijn de Europese en Amerikaanse aandelenmarkten dicht.

2 uur geleden
KPMG: Europese topbestuurders autobranche zien het somberder in

AMSTELVEEN (ANP) - Topbestuurders in de Europese autobranche zijn pessimistischer geworden over de toekomst dan een jaar geleden. Zij vrezen vooral voor meer concurrentie van goedkopere Chinese elektrische auto's. Ook groeiende concurrentie van Amerikaanse fabrikanten, die met steun van de overheid elektrische auto's produceren, baart hen zorgen. Dat staat in een rapport van accountants- en adviesbureau KPMG.

2 uur geleden
Laadbedrijf Fastned meldt stap richting winstgevendheid

AMSTERDAM (ANP) - De uitbater van snellaadstations voor elektrische auto's Fastned heeft vorig jaar een stap richting winstgevendheid gezet. Voor de aftrek van onder andere rentes, belastingen en afschrijvingen boekte het bedrijf een positief resultaat.

3 uur geleden