Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Trainer Sampaoli na klein half jaar ontslagen bij Flamengo

Trainer Sampaoli na klein half jaar ontslagen bij Flamengo

RIO DE JANEIRO (ANP) - Jorge Sampaoli is al na een klein half jaar ontslagen als trainer van de Braziliaanse topclub Flamengo. De 63-jarige Argentijn trad in april in dienst bij de club uit Rio de Janeiro.

Sampaoli was de afgelopen jaren trainer van Sevilla en Olympique Marseille. Ook had hij de nationale ploeg van Argentinië onder zijn hoede.

Flamengo staat op de zevende plek in de Braziliaanse competitie. Er zijn 24 duels gespeeld en daarvan wist Flamengo er slechts elf te winnen. Van de laatste vier wedstrijden, in alle competities, werd er geen een gewonnen.

Sampaoli had een contract tot eind 2024.

Meer uit Voetbal

Verdediger Martínez klaar voor rentree bij Manchester United

MANCHESTER (ANP/RTR) - Lisandro Martínez is klaar voor zijn rentree bij Manchester United. De Argentijnse verdediger speelt woensdag tegen Newcastle United vermoedelijk zijn eerste wedstrijd sinds maart. "Hij heeft een aantal oefensessies gehad en als alles in orde is op de laatste training, zal hij erbij zijn", aldus trainer Erik ten Hag over de oud-Ajacied.

2 uur geleden
Verdediger Varane vertrekt na drie jaar bij Manchester United

MANCHESTER (ANP) - Raphaël Varane is bezig aan zijn laatste seizoen bij Manchester United. De 31-jarige Franse verdediger meldt op Instagram dat hij zijn aflopende contract niet gaat verlengen.

4 uur geleden
Voetbalsters Arsenal verhuizen naar Emirates Stadium

LONDEN (ANP) - De voetbalsters van Arsenal spelen vanaf het nieuwe seizoen hun meeste thuiswedstrijden in het Emirates Stadium in Londen. De verhuizing is ingegeven door een sterk toegenomen belangstelling in het vrouwenteam van de Londense topclub.

4 uur geleden
Scheidsrechter gaat op EK alleen in gesprek met aanvoerder

NYON (ANP) - Scheidsrechters geven tijdens het EK voetbal in Duitsland bij discutabele beslissingen alleen uitleg aan de aanvoerders. Teamgenoten die de rol van de aanvoerder negeren en zich opdringen aan de scheidsrechter worden direct bestraft met de gele kaart. Dat heeft scheidsrechtersbaas Roberto Rosetti van de Europese voetbalbond UEFA laten weten.

6 uur geleden
PEC Zwolle mist geschorste Buurmeester in slotduel met FC Twente

EREDIVISIE (ANP) - PEC Zwolle kan zondag in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen FC Twente niet beschikken over Zico Buurmeester. De 24-jarige middenvelder kreeg afgelopen weekeinde tegen RKC Waalwijk een directe rode kaart. "Op basis van verklaringen van scheidsrechter Bas Nijhuis en de VAR, heeft PEC Zwolle besloten geen beroep aan te tekenen", meldt de Overijsselse club.

6 uur geleden
Assistent Hulshoff stopt bij Oranje, Lodeweges keert terug

ZEIST (ANP) - Sipke Hulshoff stopt per direct als assistent van bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal. Dwight Lodeweges neemt zijn plaats in, meldt de KNVB. Lodeweges was ook al assistent van Koeman tijdens zijn eerste periode als bondscoach.

7 uur geleden
Dortmund-spits Füllkrug zeker van plek in EK-selectie Duitsland

DORTMUND (ANP/DPA) - Niclas Füllkrug is zeker van deelname aan het Europees kampioenschap. De 31-jarige spits van Borussia Dortmund kreeg in de ochtendradioshow op de WDR te horen dat hij bij de selectie van bondscoach Julian Nagelsmann zit.

8 uur geleden