Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Trainer Oosting gaat contract bij FC Twente verlengen

Trainer Oosting gaat contract bij FC Twente verlengen

ENSCHEDE (ANP) - Joseph Oosting blijft bij FC Twente. Als de laatste details zijn afgerond, wordt het contract van de 52-jarige trainer opengebroken en met een jaar verlengd, meldt Tubantia.

"Ik ben nog lang niet klaar hier en wil heel graag bij FC Twente blijven. We zijn met iets moois bezig. Er zullen ongetwijfeld ook nog mindere tijden komen, maar dat staat los van alles. Ik zit bij een geweldige club, die volop in ontwikkeling is en werk met een stel geweldige mensen samen. Ik ben er oprecht trots op dat ik trainer ben van FC Twente en dat ook blijf", aldus Oosting tegen Tubantia.

Een woordvoerder van FC Twente kan de contractverlenging van de coach op dit moment nog niet bevestigen.

Oosting kwam een jaar geleden over van RKC Waalwijk en lijkt in zijn eerste seizoen met FC Twente als derde te eindigen. De Enschedeërs plaatsen zich daarmee voor de derde voorronde van de Champions League. Als AZ in de laatste speelronden Twente toch nog passeert, gaat FC Twente als nummer 4 naar het hoofdtoernooi van de Europa League.

Meer uit Voetbal

Bayern München heeft geen deadline in zoektocht nieuwe trainer

MADRID (ANP/DPA) - Bayern München heeft geen deadline in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Sportief directeur Christoph Freund van de recordkampioen uit München benadrukt dat ze het vooral goed willen doen. "Een deadline hebben we onszelf niet gesteld. Nu wordt er veel gespeculeerd en wordt er veel geschreven, maar het gaat ons er vooral om dat we het goed doen."

27 minuten geleden
FC Twente bevestigt nieuw contract voor trainer Oosting

ENSCHEDE (ANP) - Trainer Joseph Oosting heeft zijn handtekening onder een nieuw contract bij FC Twente gezet. De 52-jarige coach is nu tot medio 2027 aan de club uit Enschede verbonden.

28 minuten geleden
De Ligt kan voor Bayern spelen tegen Real Madrid

PARIJS (ANP/DPA) - Matthijs de Ligt kan woensdagavond voor Bayern München uitkomen in de uitwedstrijd tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions league. Dat vertelde zijn trainer Thomas Tuchel op een afsluitende persconferentie in Estadio Santiago Bernabéu.

46 minuten geleden
Linksback Maatsen begint met Dortmund aan halve finale tegen PSG

PARIJS (ANP) - Ian Maatsen begint om 21.00 uur aan de uitwedstrijd van Borussia Dortmund tegen Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League. De Nederlandse linksback, verhuurd door Chelsea, heeft opnieuw een basisplaats gekregen van zijn trainer Edin Terzic.

1 uur geleden
Chery keert na seizoen niet terug naar Maccabi Haifa

NIJMEGEN (ANP) - Tjaronn Chery keert na dit seizoen niet meer terug naar Maccabi Haifa. Dat heeft de aan NEC verhuurde speler via Instagram bekendgemaakt.

3 uur geleden
Verdediger Silva keert terug naar Fluminense

RIO DE JANEIRO (ANP) - Thiago Silva keert aan het einde van het seizoen terug naar Brazilië en gaat daar voor zijn oude club Fluminense voetballen. De 39-jarige verdediger is een tweejarig contract overeengekomen.

4 uur geleden
Liesblessure Vertonghen valt mee, deelname EK niet in gevaar

BRUSSEL (ANP) - Aanvoerder Jan Vertonghen van Anderlecht heeft zondag geen ernstige liesblessure opgelopen in een duel met Union. De Belgische verdediger mist volgens zijn club de komende wedstrijden tegen KRC Genk en Club Brugge, maar kan mogelijk op 26 mei zijn rentree maken in de laatste wedstrijd van de play-offs om de landstitel tegen Antwerp.

5 uur geleden